hallo,

Bereikbaarheid support
Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Goede communicatie over korte lijnen, ook buiten kantoortijden

Michel de Kraker

Gemixed. Konden snel schakelen. Had afgesproken met Fieber dat zij eerst nog op locatie zouden gaan om e.e.a. te bekijken of alles ok was mbt bekabeling. Echter toen de lijn door Fieber actief werd... Gemixed. Konden snel schakelen. Had afgesproken met Fieber dat zij eerst nog op locatie zouden gaan om e.e.a. te bekijken of alles ok was mbt bekabeling. Echter toen de lijn door Fieber actief werd gemaakt op locatie bleek dat het niet werkte. Toen werd KPN ingeschakeld. Die kreeg het ook eerst niet aan de praat. Dan word je wel een beetje moedeloos daar Fieber dan opeens komt met : we kunnen dit wel oplossen , maar dan moet er wel betaald worden voor deze actie. Niet helemaal fair natuurlijk gezien onze afspraak. 2e poging kwam er wel een KPN monteur met kennis , en die heeft het wel voor elkaar gekregen. Ook de levering van de apparatuur ging compleet mis. Duidelijk aangegeven dat kantoor dicht was overdag. Aangeven dat pakket kon worden afgeleverd aan de buren. Daar had ik afspraken meegemaakt. Echter pakket werd weer gewoon mee teruggenomen door PostNL. Klant waar ik dit allemaal voor regel had een strakke planning , maar door al deze problemen is dat niet gehaald. Support naderhand toen ik een probleem had met Firewall was wel prima opgelost door Fieber.

Snel schakelen

J. Henselmans Bouw

Wij nemen onze mobiele telefonie al enkele jaren af en dat bevalt prima

Sterke punten hallo,

korte lijnen, direct contact en word gelijk opgepakt als er iets is

In eerste instantie kon Fieber niet samenwerken met mijn CRM leverancier, na wat getouwtrek tussen Fieber en ander bedrijf toch nog goedgekomen door inspanningen van Fieber. Extra dank aan Luc!Dit... In eerste instantie kon Fieber niet samenwerken met mijn CRM leverancier, na wat getouwtrek tussen Fieber en ander bedrijf toch nog goedgekomen door inspanningen van Fieber. Extra dank aan Luc!Dit zijn de ervaringen tot nu toe, hoop dat de service zo blijft

Sterke punten hallo,

Snelle service. Pakken zaken meteen op. Bij de order aanvraag is dit niet meteen opgepakt, maar er werd in de avond toch nog contact met me opgenomen.

Michiel Sterk

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Korte lijnen, heldere communicatie

In aanvang zeer goed

stabiliteit

Horia Care B.V.

Uitstekende service!

Sterke punten hallo,

Vast contact persoon de lijntjes zijn kort. Je wordt snel geholpen

Boks Elektra

Fijn bedrijf waar je netjes wordt geholpen

Sterke punten hallo,

de werkvoorbereider zou kunnen zorgen dat het installatie materiaal er was voordat de monteur komt.

Kracht advocatuur

Bij eerste contact heel vriendelijk en behulpzaam, daarna onbereikbaar. FAQ voor telefoon-doorschakelen is onduidelijk; en lijkt ook niet te kloppen (doorschakeling werkt niet). Op de site staat... Bij eerste contact heel vriendelijk en behulpzaam, daarna onbereikbaar. FAQ voor telefoon-doorschakelen is onduidelijk; en lijkt ook niet te kloppen (doorschakeling werkt niet). Op de site staat nergens een telefoonnummer van een helpdesk vermeld. Op een 'ticket' met een hulpvraag is een dag later nog niet gereageerd; en ondertussen is mijn bedrijf telefonisch onbereikbaar.

Sterke punten hallo,

Zie boven. En ook: rare tech-taal op de site die voor klanten is bedoeld en codes waar ik niets mee aankan.