hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Goed heel hulpzaam

Zijn snel met problemen oplossenen je hebt snel de goede persoon aan de lijn.Als ze beloven snel terug te bellen wordt dat ook gedaan

snelle reactie

mr. Dennis van der Wal, advocaat

Overwegend goed. Monteur kwam direct toen het internet niet werkte en was erg behulpzaam. Aan de telefoon zijn de mensen ook vriendelijk maar er zouden er meer techneuten dan verkopers mogen... Overwegend goed. Monteur kwam direct toen het internet niet werkte en was erg behulpzaam. Aan de telefoon zijn de mensen ook vriendelijk maar er zouden er meer techneuten dan verkopers mogen zitten.

Sterke punten hallo,

Positieve uitstraling en vriendelijke medewerkers.

Slecht! Word behandeld als een nummertje, nog steeds aan het wachten op mijn credit factuur

Behandeling

Firma Tel

IP Telefonie geïmplementeerd over meerdere locaties

Sterke punten hallo,

Account Manager zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook buiten de gewone "windows"

Altijd zeer goede ervaringen alleen nu even niet

Monteur aansturen

Robert Kok/Epoxy bv

Vriendelijke mensen, werken netjes en accuraat.

Mark Visser

Goede professionele aanpak.

Sterke punten hallo,

De overgang vanaf KPN verliep erg goed. Duidelijke info over afdeling waaronder je valt.....

Familysupporters ANZW

Mijn contactpersoon bij Tritel werkt erg snel en doet zijn werk goed. Hij is altijd vriendelijk en beleefd.

Sterke punten hallo,

De sterkste punten van Tritel vind ik hun klantgerichtheid, snelheid en kennis van zaken.

A.M. Bruin / Sopheon NV

Wij hebben onze telefonie geregeld via Tritel. Dit bevalt over het algemeen prima. Als er toch eens problemen zijn worden deze snel opgelost. Binnenkort stappen wij over naar glas vezel voor al ons... Wij hebben onze telefonie geregeld via Tritel. Dit bevalt over het algemeen prima. Als er toch eens problemen zijn worden deze snel opgelost. Binnenkort stappen wij over naar glas vezel voor al ons dataverkeer dus niet alleen VOIP. Hoewel KPN steeds een vertragende factor door de opleveringsdatum steeds uit te stellenblijkt te zijn neemt Tritel hierin haar verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat wij niet verstoken blijven van werkend internet.

Sterke punten hallo,

Oplossingsgerichtheid, nakomen van afspraken, goede communicatie