hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

BJ Flexpartners Uitzendbureau

Vrij onverwacht kregen we de sleutel van ons kantoor in bedrijfsverzamelgebouw Tauro in Delft. Direct contact opgenomen met Chiel Jaspers omdat we toch wel specifieke wensen hadden met betrekking... Vrij onverwacht kregen we de sleutel van ons kantoor in bedrijfsverzamelgebouw Tauro in Delft. Direct contact opgenomen met Chiel Jaspers omdat we toch wel specifieke wensen hadden met betrekking tot telefonie en internet.
Ondanks dat er maar een dikke week tijd beschikbaar was, heeft Chiel van Tritel het perfect voor elkaar gekregen!
Chapeau!!
Aanrader!!

Sterke punten hallo,

Dat Tritel in staat is om zelf op hele korte termijn sterke service kan verlenen! Wij zijn als uitzendbureau buitengewoon afhankelijk van internet en telefoon, daar mag geen storing in zitten, en... Dat Tritel in staat is om zelf op hele korte termijn sterke service kan verlenen! Wij zijn als uitzendbureau buitengewoon afhankelijk van internet en telefoon, daar mag geen storing in zitten, en bij ons werkt het perfect!
Prettige partner om mee samen te werken!
Harm Jan de Jonge
BJ Flexpartners Uitzendbureau

Santec BV

Prima. overspappen is geen drama, ze doen wat ze beloven.

Sterke punten hallo,

klantvriendelijke support en duidelijke afspraken.Een geweldig pluspunt is het korte telefoonmenu als je Fieber belt. Een voorbeeld hoe het moet!

VanHelder

We zijn sinds kort een nieuwe klant.

Sterke punten hallo,

Onbeperkt bellen, geen kosten voor advies, bereidheid tot oplossen

RnG Diving

Super flexibel bedrijf en goed geholpen

Equia Bewindvoering

Vanwege een onverwachte bedrijfsverhuizing was er op korte termijn een internetverbinding nodig. Zonder internet geen werk. Dat er op de nieuwe locatie geen glasvezel was was bekend - dat er geen... Vanwege een onverwachte bedrijfsverhuizing was er op korte termijn een internetverbinding nodig. Zonder internet geen werk. Dat er op de nieuwe locatie geen glasvezel was was bekend - dat er geen kabel was (ondanks dat ziggo zakelijk anders beweerde) was een onaangename verrassing op het moment dat de dozen waren ingepakt. Fieber was de enige die binnen twee weken (i.p.v. minimaal 6 maanden!!!!) kon leveren! Monteur (regio Achterhoek) was erg behulpzaam. Verbinding is eigenlijk retetraag, maar dat is Fieber niet aan te rekenen. Dat hadden ze ook duidelijk aangegeven aan de telefoon - de maximele afstand van de centrale hebben we wel zo ongeveer in gebruik.

Sterke punten hallo,

Veel mogelijkheden (hosted voip) bereikbaarheid technische ondersteuning soms lastig.

Sterke punten hallo,

Bereikbaarheid + zelfredzaamheid klanten vergroten door betere handleiding (niet alleen onder FAQ's maar bv relevantie documentatie bij aanvang beschikbaar stellen zodat iemand zich 'in kan lezen')

Destevetter

Ontzettend goede service. Heel snel in hun reactie en altijd goed resultaat.

Sterke punten hallo,

Snelheid en kennis. Zorgen dat informatie simpel en helder blijft.

Hendriks Assurantien

Op de website en in de offerte beloofd men voor Hosted VOIP dat er veel standaard features zijn, maar als het op uitvoering aankomt komt men met aanvullende kosten/prijzen. Het product is op zich is... Op de website en in de offerte beloofd men voor Hosted VOIP dat er veel standaard features zijn, maar als het op uitvoering aankomt komt men met aanvullende kosten/prijzen. Het product is op zich is goed en mooi, daarbij hoort echter dan wel een duidelijk, helder en eerlijk verhaal over samenstelling en kosten!

Sterke punten hallo,

Hosted over VOIP van Fieber is een mooi product, kan veel ingeregeld worden en er zijn veel mogelijkheden. De service afdeling reageert snel en goed op een support vraag!

Huurverhuislift.nl

Na een mindere ervaring bij een andere telecompartij zijn wij heel tevreden met Tritel. Door het gegeven advies hebben we een grote slag in onze bereikbaarheid gemaakt en zijn efficiënter gaan werken. En als laatste is het fijn dat we snel kunnen schakelen met Tritel en onze accountmanager Chiel Jaspers.

Huurverhuislift.nl
Peter Snoeijs

De bereikbaarheid en de snelheid waarmee dingen worden opgepakt is
erg belangrijk voor een bedrijf zoals Huurverhuislift.nl.
wij moeten tenslotte ook onze klanten op een professionele...
De bereikbaarheid en de snelheid waarmee dingen worden opgepakt is
erg belangrijk voor een bedrijf zoals Huurverhuislift.nl.
wij moeten tenslotte ook onze klanten op een professionele wijzen te woord kunnen staan.

Bob Wijnia

Prettig en klantvriendelijk!

Sterke punten hallo,

Erg behulpzaam met de installatie van het VOIP bellen.