hallo,

Bereikbaarheid support
Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Kleinschalig bedrijf, waarbij tijdens implementatie vrijwel steeds dezelfde contactpersoon ons hielp. Persoonlijke benadering en bereidwillig om door te gaan tot alles binnen de mogelijkheden naar... Kleinschalig bedrijf, waarbij tijdens implementatie vrijwel steeds dezelfde contactpersoon ons hielp. Persoonlijke benadering en bereidwillig om door te gaan tot alles binnen de mogelijkheden naar wens is.Voor ons kleine MKB-kantoor, zeker in vergelijk met de grote telecomaanbieders, een zeer geschikte partner.

Sterke punten hallo,

Persoonlijke contact en snelle reactie op aanpassingen.

Daniel Maat / Sound Of Heaven Studio

Top :)

Kelly Services

Mijn ervaringen zijn heel positief en met name met jullie servicedesk team and onze Account Manager Jan Willem Bijl. Het is persoonlijk qua benadering en men is goed op de hoogte van onze wensen. De... Mijn ervaringen zijn heel positief en met name met jullie servicedesk team and onze Account Manager Jan Willem Bijl. Het is persoonlijk qua benadering en men is goed op de hoogte van onze wensen. De service is snel en goed.

Persoonlijk, effectief en snel

GSMpunt

Wij zijn al 8 jaar klant bij Tritel, en zijn zeer tevreden over de techniek, de support en de lage kosten.

Sterke punten hallo,

Het systeem doet het altijd, en het kost bijna niets.

Inter Fibpres A.Visser

Formeel en in dit geval tegen de belangen van de consument

Sterke punten hallo,

Het opvolgen van het advies van monteur Fieber wordt bestraft door Fieber . Klopt niet !

Professioneel, pro-actief, kundig.

Kennis en ervaring, communicatie

Wietse Wind, iPublications

Hele betrouwbare en prettige partij, zowel in de communicatie als de stabiliteit en snelheid van de geleverde internetverbindingen. Duidelijk *niet* het gevoel dat je een nummertje bent; als je belt... Hele betrouwbare en prettige partij, zowel in de communicatie als de stabiliteit en snelheid van de geleverde internetverbindingen. Duidelijk *niet* het gevoel dat je een nummertje bent; als je belt word je snel en deskundig geholpen.

Blijf zo doorgaan!

The Visioning Group

Deskundig, klantvriendelijk, heldere oplossingen, scherpe tarieven, excellente helpdesk.

Sterke punten hallo,

Ze begrijpen onmiddellijk wat je wilt, komen met de beste oplossing en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wat wilo je nog meer?