hallo,

Bereikbaarheid support
Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Prettig eerste contact via de chat en goed vervolg per telefoon.

Keijzer Holland BV

Correct, eerlijk adviserend, soms wat te gretig

Correct, vasthoudend

AHCO Weg- en Waterbouw BV

Naar tevredenheid geholpen met uitzoeken welke mobiele telefonie abonnementen we nodig hadden

Sterke punten hallo,

No nonsense, proberen niet "extra"te verkopen. Willen graag iets voor je uitzoeken.

Life Improvement Programs

Ik heb onlangs de snelheid van ons Glasvezel abonnement verhoogd. We zitten met vijf gebruikers in 1 gebouw, waarvan de meesten WiFi gebruiken. En dat laatste zorgt geregeld voor storingen zoals... Ik heb onlangs de snelheid van ons Glasvezel abonnement verhoogd. We zitten met vijf gebruikers in 1 gebouw, waarvan de meesten WiFi gebruiken. En dat laatste zorgt geregeld voor storingen zoals supertraan internet dan wel geen internet.Om dit probleem op te lossen, heb ik de snelheid verdubbeld na een herhaaldelijk ontvangen mail bericht dat je gratis kon upgraden. Gratis betrof helaas alleen de wijziging van het abonnement. De wijziging was gratis. Het abonnement zelf is bijna 2 keer zo duur geworden. De problemen met WiFi zijn nauwelijks minder geworden.

Sterke punten hallo,

Telefoon wordt snel opgenomen. Mensen komen deskundig over. Geven graag advies. Zijn open over de misleidende email, die zij zelf ook betreuren. Konden zelf helaas niets aan de instellingen doen,... Telefoon wordt snel opgenomen. Mensen komen deskundig over. Geven graag advies. Zijn open over de misleidende email, die zij zelf ook betreuren. Konden zelf helaas niets aan de instellingen doen, omdat het wachtwoord op de router veranderd bleek te zijn.

DNA Services B.V.

Goed bedrijf. Snelle service

Sterke punten hallo,

Ik merk dat het drukker wordt.

Baldinger gerechtsdeurwaarders

Wij nemen geruime tijd de Voip diensten af van Tritel met tevredenheid.

Sterke punten hallo,

Kleine probleempjes gehad in het verleden met betrekking tot inrichting scherm welke snel en goed zijn opgepakt.

nee

René Pothuizen/Seko Benelux

Prima, zeer goede service met de aanvraag van de Glasvezelverbinding en het monitoren/begeleiden tijdens de voortgang.

Service, klantgerichtheid

Cafetaria sengers

Bij storingen verschuilt men zich achter leveranciers erg zwak communicatie moeizaam

Kwaliteit goed