Hosted voip, mobiele abonnementen
Sterke punten hallo,
Goede support en snelle service
Excellent! Het gebeurd zelden dat ik geen verbeterpunten zie, maar op Fieber heb ik nog niets aan te merken. Zeer positief verrast!
Sterke punten hallo,
Heel snelle afhandeling van vragen. Grote bereidheid om je te helpen.
Tot nu toe is de dienstverlening en de communicatie, alsook de telefoniedienst zelf, helemaal prima. Heel fijn (pro-actief) contact met accountmanager en servicedienst.
Sterke punten hallo,
Tot nu toe de kwaliteit van het personeel. Met twee personen contact gehad en beiden zijn professioneel en tegelijkertijd erg vriendelijk.
Toegankelijk en gezellig... snelle en goede persoonlijke service
Zie boven....
Waardeloos. Bij mijn zoektocht naar een glasvezel aanbieder heb ik onder andere fieber een email gestuurd met daarin diverse vragen over hoe dingen werken. In plaats van antwoorden op mijn vragen...
Sterke punten hallo,
Gewoon zo doorgaan, personeel moet je zuinig op zijn. Vooral als ze ook nog contact moeten hebben met klanten met lastige vragen. Ik zeg altijd maar zo: "beter met de secetaresse van bil dan een...
Goed en deskundig advies van de medewerkers op technische vragen. Meedenken in oplossingen.
Sterke punten hallo,
Technische knowhow van de medewerkers. Weten waar ze het over hebben, geen gladde verkooppraat.
Helemaal top, snel en goed geregeld.
Doorgaan zo !
Goed ervaring. Meedenkend, snelle oplevering van diensten.
Korte lijnen, Vaste contact personen
Wij hebben onze telefonie ondergebracht bij Tritel en zijn hierover zeer tevreden !
Sterke punten hallo,
Contactpersonen zijn goed bereikbaar en knelpunten worden snel opgelost.