hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Deltax BV

Tritel verzorgt voor ons de gehele mobiele telefonie.

bereikbaarheid en klantvriendelijkheid ,

Heldoorn Eggels

Sinds 2008 nemen we VOIP en mob. telefonie af

Oto Lion Management B.V.

Sterke punten hallo,

ze luisteren en lossen de problemen (haast Nooit) snel op.

Apollo Verhuizingen B.V.

Goed contact met onze accountmanager

Zeer goed alerte accountmanager

De Jong Petrol Service BV

Altijd fijn als een bedrijf je de rompslomp uit handen kan nemen in de wereld van telecom. Ons pakket voor 6 tankstations is zeer goed en voordelig ondergebracht bij Tritel middels de juiste inzet... Altijd fijn als een bedrijf je de rompslomp uit handen kan nemen in de wereld van telecom. Ons pakket voor 6 tankstations is zeer goed en voordelig ondergebracht bij Tritel middels de juiste inzet van de accountmanager, TOP !

Sterke punten hallo,

Persoonlijk contact en snelle opvolging van vraagstukken

Leene Communicatie

Tritel levert wat het belooft: full service op een klantvriendelijke manier en tegen een scherp tarief.

Sterke punten hallo,

Tritel is erg service gericht en makkelijk benaderbaar. Geen lange telefoonmenu's of ingewikkelde ticketsystemen. Als het nodig is krijg je snel iemand aan de lijn. Gelukkig is dat niet vaak nodig,... Tritel is erg service gericht en makkelijk benaderbaar. Geen lange telefoonmenu's of ingewikkelde ticketsystemen. Als het nodig is krijg je snel iemand aan de lijn. Gelukkig is dat niet vaak nodig, want de kwaliteit van de diensten is uitstekend.

COV, Centrale Organisatie voor de Vleessector

Tritel heeft ons prima begeleidt bij de overgang van onze vaste telefonieoplossing naar een eigen Hosted Voip oplossing. We kunnen onze de telefonie nu naar onze eigen wensen inrichten. Onze vaste... Tritel heeft ons prima begeleidt bij de overgang van onze vaste telefonieoplossing naar een eigen Hosted Voip oplossing. We kunnen onze de telefonie nu naar onze eigen wensen inrichten. Onze vaste lijnen zijn via een app nu ook mobiel, wij ervaren dat als zeer positieve bijdrage in onze flexibele werksituatie.

Sterke punten hallo,

Advisering vooraf over de meest passende oplossing

Jos van Leeuwen / MVO - de ketenorganisatie voor oliën en vetten

Tritel heeft ons prima begeleidt bij de overgang van een gezamenlijke telefooncentrale in een bedrijfsverzamelgebouw naar een eigen Hosted Voip oplossing. We kunnen onze de telefonie nu naar onze... Tritel heeft ons prima begeleidt bij de overgang van een gezamenlijke telefooncentrale in een bedrijfsverzamelgebouw naar een eigen Hosted Voip oplossing. We kunnen onze de telefonie nu naar onze eigen wensen inrichten.

Bereikbaarheid

The Blue Ocean

Tritel staat en doet wat ze zeggen naar de klant .

Sterke punten hallo,

Tritel gaat door waar andere bedrijven stoppen en dat maakt de stap om met Tritel zaken te doen simpeler .