hallo,

Kwaliteit van facturatie
Kwaliteit van telecomdiensten
Kwaliteit van het advies

Seabed BV

Onze ervaring met Tritel is heel goed

Mo Ballari!

Schlumberger Water Services (Netherlands) BV

In 2014 is Hosted Voip geinstalleerd. Onlangs hebben we twee extra toestellen besteld.

Jesse

Regelt al onze mobiele diensten. flexibel, en behoorlijk snel in antwoorden enz.

Sterke punten hallo,

Kleinschalig, kan snel schakelen.

SintecMedia AMS bv

We zijn zeer tevreden over Mo Ballari, in het verleden wat minder tevreden geweest over de support desk, m.b.t. de communicatie naar de provider, hierbij konden ze niet meer voor ons betekenen dan... We zijn zeer tevreden over Mo Ballari, in het verleden wat minder tevreden geweest over de support desk, m.b.t. de communicatie naar de provider, hierbij konden ze niet meer voor ons betekenen dan als we zelf contact met de provider opnamen en we hebben juist een tussenpersoon om dit soepeler te laten verlopen en meer mogelijkheden te hebben

Sterke punten hallo,

Mo Ballari is een heel sterk punt van Tritel, we zijn uitermate tevreden over zijn adequate service en vriendelijke karakter. Daarbij is hij heel sterk in de follow up en afronding
Zijn...
Zijn support is excellent

Vincent Does/Nissan Carrier Eruope B.V.

Een zeer toegankelijke partner die service voorop stelt.

Service is uitstekend.

LGB JM Brasser

Altijd een oplossing en snelle service.

Sterke punten hallo,

persoonlijke benadering, korte communicatielijnen, duidelijk verhaal over de produkten en diensten welke geleverd worden

MiCTi BV

De prijs en de service van Tritel zijn uitstekend. We hebben duidelijk kunnen besparen en aan kwaliteit en service niet hoeven in te leveren. Integendeel!

Prijs, service en dienstverlening

PLAN@OFFICE

Informeel, snel, kwaliteit en service.

Sterke punten hallo,

Goed bereikbaar en goede oplossingen

Klip BV

Snel, flexibel, gedegen advies, goed in het leveren van net dat stukje toegevoegde waarde.

Support, Kwaliteit, Snelheid

Woerkoop

We hebben Tritel ingeschakeld voor de migratie van onze vaste en mobiele telefonie en onze dataverbinding. De vaste telefonie is als eerst aan beurt geweest en na een bijzonder korte doorlooptijd... We hebben Tritel ingeschakeld voor de migratie van onze vaste en mobiele telefonie en onze dataverbinding. De vaste telefonie is als eerst aan beurt geweest en na een bijzonder korte doorlooptijd zijn we gemigreerd naar het Broadsoft platform. Er is veel gesparred met projectleider Jeroen en samen hebben we een bijna geheel sluitende configuratie opgebouwd. Natuurlijk zijn er later nog wat kleine aanpassingen uitgevoerd zowel door Tritel als door ons.

Op het moment van daadwerkelijke migratie was er even wat onduidelijkheid en de nodige spanning maar mede dankzij de goede voorbereiding en de geruststellende woorden van de engineers is alles soepel verlopen.

Op naar de mobiele migratie en de data!

Sterke punten hallo,

Tritel denkt goed mee met de klant en kan kosteneffectieve oplossingen bieden die zijn toegespitst op de wensen en eisen.