Inge

Vlotte en nette bezorging

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Fijne badjas ! Lekker ruim en prima voor de zomer.

Reactie Hamamdoeken.com:

Hallo Inge, dank voor deze mooie review! Door de zomerdrukte van de afgelopen maanden lezen we sommige reviews later dan de bedoeling is. Des te leuker om dan te lezen dat u zo positief bent over de... Hallo Inge, dank voor deze mooie review! Door de zomerdrukte van de afgelopen maanden lezen we sommige reviews later dan de bedoeling is. Des te leuker om dan te lezen dat u zo positief bent over de door u bestelde zomer badjas. We hopen dat u er al veel plezier van heeft gehad en nog zult hebben. Graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Reg San

goed

Reactie Hamamdoeken.com:

Hallo, dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met de ochtendjas. Wie weet nog eens tot ziens. Hartelijke groet, Hamamdoeken.com - Grietje Zijlstra

J Norbart

Prettig

De klantvriendelijkheid

Reactie Hamamdoeken.com:

Hallo Jari, wat ben ik blij met uw positieve beoordeling nadat u best een tijd hebt moeten wachten op de juiste maat hamam badjas voor uw vrouw. Maar wat fijn dat we uiteindelijk toch een mooie... Hallo Jari, wat ben ik blij met uw positieve beoordeling nadat u best een tijd hebt moeten wachten op de juiste maat hamam badjas voor uw vrouw. Maar wat fijn dat we uiteindelijk toch een mooie hamam set voor haar hebben kunnen realiseren. Ik hoop dat u zelf ook veel plezier aan uw hamam badjas zult beleven. Wie weet nog eens tot ziens. Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Esther van den heuvel

Heel goed

Zulke leuke stranddoeken

Reactie Hamamdoeken.com:

Hoi Esther, enorm bedankt voor het geven van jouw mening. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze stranddoeken 😊 Veel plezier ervan en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje... Hoi Esther, enorm bedankt voor het geven van jouw mening. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze stranddoeken 😊 Veel plezier ervan en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Marian Steenge

Uitstekend

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Superhandige medewerkster die mij geholpen heeft. Snelle communicatie enuitstekende service!

Reactie Hamamdoeken.com:

Hallo Marian, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat ik je goed heb kunnen helpen en dat je dit als snel en prettig hebt ervaren. Daar doe ik het tenslotte voor 😉 Graag nog een keer tot ziens!... Hallo Marian, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat ik je goed heb kunnen helpen en dat je dit als snel en prettig hebt ervaren. Daar doe ik het tenslotte voor 😉 Graag nog een keer tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Demy van der Heide

Snelle service!

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Mooie pareo’s, licht van materiaal echt top voor in de koffer :)

Reactie Hamamdoeken.com:

Hoi Demy, dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat de pareo's in smaak vielen. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt tijdens de vakantie. Alvast een fijne vakantie gewenst en graag nog eens... Hoi Demy, dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat de pareo's in smaak vielen. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt tijdens de vakantie. Alvast een fijne vakantie gewenst en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Hamamdoeken.com - Grietje Zijlstra

R Boer

Twee kinder ponchos besteld

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Mooie producten, snelle en prettige communicatie over bestelling

Els

Duidelijke, overzichtelijke site, snellelevering

Reactie Hamamdoeken.com:

Hallo Els, dank je wel voor je compliment! Fijn om te horen dat je onze hamamdoeken website als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren en mooi om te lezen dat de handdoeken snel geleverd werden.... Hallo Els, dank je wel voor je compliment! Fijn om te horen dat je onze hamamdoeken website als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren en mooi om te lezen dat de handdoeken snel geleverd werden. Heel graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Myriam Pelkmans

Snelle levering. In een van mijn bestelde hamamdoeken zat een gaatje. Ik kreeg zonder problemen en zonder extra betaling, een nieuwe opgestuurd. Fijne en goede service.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Snelle levering, goede afhandeling schade.

Reactie Hamamdoeken.com:

Hoi Myriam, dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat de hamamdoeken snel geleverd werden. Veel plezier ervan en misschien... Hoi Myriam, dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat de hamamdoeken snel geleverd werden. Veel plezier ervan en misschien nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com

Manuela

Mooie badjassen

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Voor mijn man en mij een nieuwe badjas besteld op Hamamdoeken; heel snel ontvangen en supermooie jassen. Goede kwaliteit. Top!

Reactie Hamamdoeken.com:

Hoi Manuela, super bedankt voor je zeer positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de badjassen naar wens zijn en dat je ze snel in huis had. Ik hoop dat jullie er nog lang plezier van hebben.... Hoi Manuela, super bedankt voor je zeer positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de badjassen naar wens zijn en dat je ze snel in huis had. Ik hoop dat jullie er nog lang plezier van hebben. Graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje Zijlstra - Hamamdoeken.com