Prima, geen ingewikkelde procedure en snelle levering. De twee stranddoeken die ik besteld heb zijn van mooie kwaliteit en stellen niet teleur.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Fijn dat er een wasvoorschrift en gebruiksaanwijzing bij zit.

A. Knip

Heb een XXL hamamdoek besteld en de volgende dag al ontvangen, alles ging super!

Calluna

Heel goed! Ik had de kleine hamamdoek besteld en er werd gebeld of het ook echt de bedoeling was dat ik de kleine maat bestelde. Erg attent. Fijne gebruiksvriendelijke website. Veel keuze. Snelle... Heel goed! Ik had de kleine hamamdoek besteld en er werd gebeld of het ook echt de bedoeling was dat ik de kleine maat bestelde. Erg attent. Fijne gebruiksvriendelijke website. Veel keuze. Snelle verzending! Ik kreeg de Ottomania hamamdoek geleverd. Deze heb ik in het verleden weleens bij Ottomania zelf besteld en gingen alle franjes los in de was. Bij Hamamdoeken.com doen ze er heel netjes een briefje bij met wasvoorschriften waardoor je weet dat je de franjes eerst aan moet trekken voordat je ze in de was doet.

H.hofkens

Professioneel, ben er wel niet in geslaagd 2 verschillende hamamdoeken in één bestelling te plaatsen dus ik kreeg twee dezelfde doeken . Ze waren mooi dus geen probleem.
Na 6 winkels bezocht...
Na 6 winkels bezocht te hebben , zonder succes, nam ik mijn toevlucht tot “on line” aankoop.

Levering zeer correct.
Website goed, graag iets meer “zomer-hamam-kleedjes”

Angelique

Super. Heel vriendelijk en behulpzaam

Snelle correcte levering. Mijn doek kon meteen mee op vakantie!

Humphrey Roger Ottenhoff

Alles prima verzorgd aanlevering op afgesproken tijd.

Goede ervaring

Karin

1e keer bestelling gedaan dus verder geen ervaring.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Snelle afhandeling en duidelijke berichtgeving qua levertijd.

Lars

Prima bedrijf, goede kwaliteit handdoeken gekregen, snelle levering. Tevreden klant.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Omdat ik een kleine maat had besteld kreeg ik vrijwel direct een persoonlijke email op zeker te stellen dat dit is wat ik zocht. Mocht ik dit over het hoofd hebben gezien bij het bestellen dan had... Omdat ik een kleine maat had besteld kreeg ik vrijwel direct een persoonlijke email op zeker te stellen dat dit is wat ik zocht. Mocht ik dit over het hoofd hebben gezien bij het bestellen dan had d.m.v. dit emailtje het versturen en retouneren voorkomen.

Babette

Bijzonder vriendelijke service! (bijna) Alles was mogelijk en bij een miscommunicatie tussen hamamdoeken.com en de borduurstudio kreeg ik nieuwe doeken! Prachtige producten, met zorg gemaakt en... Bijzonder vriendelijke service! (bijna) Alles was mogelijk en bij een miscommunicatie tussen hamamdoeken.com en de borduurstudio kreeg ik nieuwe doeken! Prachtige producten, met zorg gemaakt en geborduurd. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.