Prima snelle levering

Prijs kwaliteit prima

Prettige website, ruim assortiment, goede prijs en snel verstuurd

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Omdat ik bij mijn bestelling heb gekozen voor een andere kleurvariant waar geen foto van beschikbaar was werd ik na mijn bestelling per e-mail benaderd met de vraag of ik me dat wel had... Omdat ik bij mijn bestelling heb gekozen voor een andere kleurvariant waar geen foto van beschikbaar was werd ik na mijn bestelling per e-mail benaderd met de vraag of ik me dat wel had gerealiseerd. Er werd ook nog een foto meegestuurd van de doek. Erg attent!

Snel geleverd, keurig verpakt, product voldoet aan verwachtingen inclusief wasvoorschrift eerste gebruik.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Service goed,maar de kwaliteit vind ik matig.

Eefke

Snelle levering. Goed geregeld. Dikke 8,5

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Fijn product hamamdoek XL en lekker licht. Ga nog wat bestellen voor mijn dochters.
Dikke 8,5

2 hamamdoeken besteld waarvan er 1 niet de kleur had die we dachten. We kregen echter goede en snelle service en konden de "verkeerde" doek retourneren en kregen een juiste kleur terug!

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Nette en snelle afhandeling van de bestelling.

Reactie Hamamdoeken.com:

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Kunt u misschien aangeven wat wij in deze meer hadden moeten doen om 5 sterren te verdienen, naast gratis retourneren en omruilen? Wellicht dat we uw tip kunnen gebruiken om toekomstige klanten goed te kunnen bedienen.
Uw hulp en mening wordt enorm door ons gewaardeerd.
Hartelijke groet,
Grietje Zijlstra

Hamamdoek keurig geleverd

De groot

Goed product jammer dat er geen document bij gezonden is hoe de doeken te gebruiken op verschillende manieren en dat het om een bamboedoek gaat

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Na drie dagen besteld de doek ontvangen

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor de tip. Wij dachten te kunnen volstaan met het geven van deze informatie op de website, maar kennelijk wordt het gewaardeerd als dit ook met de bestelling meegezonden wordt. Wij zullen... Bedankt voor de tip. Wij dachten te kunnen volstaan met het geven van deze informatie op de website, maar kennelijk wordt het gewaardeerd als dit ook met de bestelling meegezonden wordt. Wij zullen dit verbeterpunt op korte termijn gaan uitvoeren. Nogmaals dank!

Nick

Snelle levering binnen 2 dagen. De hamamdoek zelf is van prima kwaliteit

Wendy

Het is een heel goed geregeld bedrijf zeer professioneel en vriendelijk, ik raad ze echt aan en hun producten van goede kwaliteit.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Ze houden je goed op de hoogte met je bestelling en zijn vreindelijk, al bestelde ik alleen een doos zonder spullen erin daar maakte ze geen punt van , echt een aanrader.