9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Anja Buddaert

Op maandag voormiddag besteld en op woensdag rond 10 uur al geleverd met post.nl
Ene handdoek is wel 5 cm groter dan de ander, op zich niet zo erg daar deze voor mijn man is

Goede kwaliteit van de badstof, voelt ook lekker zacht aan
Er zat een handleiding bij omtrent het wassen en uitleg omtrent de print van de naam

Enig min puntje, nergens was er een...
Goede kwaliteit van de badstof, voelt ook lekker zacht aan

Enig min puntje, nergens was er een kortingscode gevonden, anders had ik er nog bijbesteld voor de kinderen

Annemiek

Heel prettig!

Sterke punten en/of tips

Goede kwaliteit en snelle levering

D

Helemaal prima

Goede site, snelle levering

Goris

Goede ervaring

Sterke punten en/of tips

We hebben via telefoon contact opgenomen. Er werd super geluisterd naar wat we graag hadden. Deze mensen hebben ons super vriedelijk en perfect voort geholpen! Dank je wel! Nog een tip: We bestelden... We hebben via telefoon contact opgenomen. Er werd super geluisterd naar wat we graag hadden. Deze mensen hebben ons super vriedelijk en perfect voort geholpen! Dank je wel! Nog een tip: We bestelden een handdoek met een korte naam erop. De naam staat aan de kant. Voor ons zou het iets mooier zijn dat de naam in het midden staat of misschien iets breder uitgerekt. Misschien kan een voorbeeld foto met de echte naam erop op de site ook wel handig zijn. Dan zie je hoe de naam op de hannddoek komt.

Goris

Goede ervaring

G.H. van der Hulst

Heel goed. Werd gebeld om mij opmerkzaam te maken dat ik handdoeken van verschillende merken had besteld. TOP

Sterke punten en/of tips

Ben tevreden maar de koerier POST.NL kan niet zorgen dat het er de volgende dag is

Reactie Handdoek.nl:

Jammer van postNL ;(

Uitstekende kwaliteit en supersnel geleverd!

Didrik Van Bouwel

Makkelijke site. Snelle levering! Zeer tevreden over onze aankoop

Sterke punten en/of tips

Snelle levering, gebruiksvriendelijke site.

Didrik Van Bouwel

Makkelijke site. Snelle levering! Zeer tevreden over onze aankoop

Sterke punten en/of tips

Snelle levering, gebruiksvriendelijke site.