9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Simone

Supersnelle service, mooie kwaliteit handdoek - top!

Sterke punten en/of tips

De snelheid en kwaliteit waren goed, wat ik zou waarderen is een lagere prijs bij elke volgende handdoek of washand oid met dezelfde bedrukking/borduursel, dat zou mij misschien hebben aangezet tot... De snelheid en kwaliteit waren goed, wat ik zou waarderen is een lagere prijs bij elke volgende handdoek of washand oid met dezelfde bedrukking/borduursel, dat zou mij misschien hebben aangezet tot het kopen van meerdere handdoeken ipv 1.

Touch-massages

Super snelle levering, ?

Wat er besteld was is ontvangen, goede kwaliteit van de handdoek, netjes geborduurd en keurig op tijd

Geweldig

Laura

Superservice! Woensdag besteld, donderdagochtend in huis! Kleur komt overeen met de afbeelding en het borduursel ziet er strak uit, ben zeer tevreden.

Sterke punten en/of tips

Verzendkosten vrij hoog voor 1 dunne doek (pakketpost, terwijl het pakketje door de bezorger in de brievenbus werd gestopt..!)

Lorette Vermeulen

Super kwaliteit ! versus prijs
Zeer snelle levering

Sterke punten en/of tips

IDD, de klanten laten weten 'wanneer ' het product wordt geleverd....ik heb er zelfs een bericht voor geplaatst op Facebook, doch zonder feedback........en dat is jammer, koerier stond hier... IDD, de klanten laten weten 'wanneer ' het product wordt geleverd....ik heb er zelfs een bericht voor geplaatst op Facebook, doch zonder feedback........en dat is jammer, koerier stond hier onverwachts aan de deur

Super service en dito snelheid.

Prima service, snel afgehandeld. Kwaliteit van de handdoeken is prima, was slecht op de foto te zien, dus op goed geluk besteld.

Sterke punten en/of tips

Foto van de basis handdoeken anders op de website, dan kun je beter de kwaliteit beoordelen.

Please. de Witte

Prachtige kwaliteit, prachtig geborduurd, snel geleverd, prachtige prijs wat wil je nog meer!!!

In een woord geweldig!!

Voor de tweede keer handdoeken besteld voor mijn praktijk. Super tevreden !!

Sterke punten en/of tips

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten.