9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Debbie Luttmer

Een overzichtelijke site met veel keuze. Daarnaast gisteren besteld en de dag erna al in huis.

Sterke punten en/of tips

Is allemaal prima gegaan. Van bestellen tot krijgen

Votte en snelle afhandeling - kleur valt feller uit dan op website

Tessa

Goed heel goed zelf. Handdoek ziet er goed uit en is netjes afgewerkt

Sterke punten en/of tips

Fijn dat je een bericht krijgt met de barcode van het pakketje

Ernst Woerlee

Overzichtelijke en prettige site. Snelle levering en goede kwaliteit.

Sterke punten en/of tips

+ Vlotte levering en goede kwaliteit.

Het bestelproces is prima, de leversnelheid ook, alleen het ontvangen product is teleurstellend. Allereerst is het een pakketje dat makkelijk door de brievenbus had gepast en waar dus geen EUR 5... Het bestelproces is prima, de leversnelheid ook, alleen het ontvangen product is teleurstellend. Allereerst is het een pakketje dat makkelijk door de brievenbus had gepast en waar dus geen EUR 5 verzendkosten voor gerekend had hoeven worden. Ten tweede is de kwaliteit van de handdoek matig en vraag ik me af of de opdruk een wasbeurt gaat overleven. EUR 15 in mijn ogen dus veel te duur geweest. Achteraf had ik liever de geborduurde, gewone handdoek besteld. Waarschijnlijk voldoet de kwaliteit van dit product meer aan mijn verwachtingen.

Irma Veenboer

Al 2 x een bestelling geplaatst en allebei de keren zéér tevreden!
En bij de 1e bestelling ook een leuke attentie erbij!

Sterke punten en/of tips

Heel goede, persoonlijke service! Snelle levering en mooie kwaliteit en afwerking!
Zéker een aanrader

Zeer positief, snelle levering, prima kwaliteit

Sylvia Reijnders

Ik heb bij de geboorte van mijn kleinkinderen handdoeken besteld met de naam geborduurd erop, ik vond de website zeer overzichtelijk en telefonisch ben ik nog goed geholpen met de kleurkeuze. Ik heb bij de geboorte van mijn kleinkinderen handdoeken besteld met de naam geborduurd erop, ik vond de website zeer overzichtelijk en telefonisch ben ik nog goed geholpen met de kleurkeuze.
Alles werd zeer snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Sterke punten en/of tips

Sterke punten vond ik de hulp aan de telefoon bij de kleurkeuze van het borduursel en de supersnelle levering.