9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Thomas Schoonhoven

Geborduurde namen op de handdoeken zijn mooi en netjes gedaan. Had me alleen vergist in de grootte van een sporthanddoek, met 30 centimeter echt wel heel smal.

Sterke punten en/of tips

Op de website de keuzes van handdoek kleur, kleur stiksel en lettertype direct weergeven.

Lindsey Seynaeve

Heel goed

snelle levering , goed kwaliteit

Olga Vanherenthals

Mooi, Snel, hoogwaardig, praktisch

Gertie Theunissen

Helemaal goed. Je krijgt precies het product zoals op de site vermeld. Goede kwaliteit en de namen mooi geborduurd in de handdoeken.

Sterke punten en/of tips

Goede kwaliteit van de handdoeken

Leo van der Maarel

Zeer snelle en correcte behandeling.

Sterke punten en/of tips

ga zo door zou ik zeggen.

Ronja ten Barge

HEEL ERG GOED! Ik was al lange tijd opzoek naar een bedrijf die een kleine hoeveelheid handdoeken bedrukken. Na lang zoeken kwam ik bij handdoek.nl uit. Via de mail vroeg ik naar een bepaald soort... HEEL ERG GOED! Ik was al lange tijd opzoek naar een bedrijf die een kleine hoeveelheid handdoeken bedrukken. Na lang zoeken kwam ik bij handdoek.nl uit. Via de mail vroeg ik naar een bepaald soort lettertype. Ik werd de zelfde dag nog teruggebeld om dit te overleggen. Ik kom mijn bestelling gewoon plaatsen en binnen twee dagen had ik mijn handdoeken met de geborduurde naam al in huis! De handdoeken zien er super mooi en luxe uit. Top cadeau voor onder de kerstboom!

Sterke punten en/of tips

De klantenservice is echt top! Het voelt heel persoonlijk door het telefonische contact.

Nechwa Jong

Prima service, helaas ging ik voor de goedkoopste variant. Deze bleek maar 30 cm breed te zijn... Dus! Goed lezen voor je bestelt.

Sterke punten en/of tips

Wie heeft er een handdoek van 30cm bij 1.20cm nodig!? Haal uit het assortiment om dit soort teleurstellingen te voorkomen.

j Breeschooten

Super service en hele goede handdoeken

mooie kwaliteit

Suzanne

Wat een super service!

Sterke punten en/of tips

Super klantvriendelijk tijdens telefoongesprek. Probeerde mee te denken hoe we de bedrukking wilde hebben. Het resultaat een super mooie handddoek!

Wynanda Machielsen

Mooie kwaliteit handdoeken, naaiwerk mooi en netjes afgewerkt.

Sterke punten en/of tips

Ondanks hectische tijd, binnen 2 dagen geleverd.