9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

J.m. Viergever

Makkelijke site, snelle levering

Sterke punten en/of tips

Tip: een geborduurd voorbeeld van elk lettertype, ik vond het best lastig om lettertype te kiezen obv alleen het bestelvakje

Pien van der Zant

Geweldig snel geleverd binnen 24 uur!

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Lobke van Bruggen/ aangevraagd door Netty van Bruggen(oma)

Prima, vooral de vlotte afhandeling en goede kwaliteit van de producten. Zeker als je iets bestelt voor een cadeautje en het meteen daar naar toe laat sturen is het prettig dat je daar van... Prima, vooral de vlotte afhandeling en goede kwaliteit van de producten. Zeker als je iets bestelt voor een cadeautje en het meteen daar naar toe laat sturen is het prettig dat je daar van overtuigd bent!!!

Sterke punten en/of tips

Mijn adres is vaak een ander adres dan het afleveringsadres.Ik wil adviseren, dat beiden vermeld kunnen worden. Voor jullie als bedrijf is dat denk ik een pre!

A Jager

Eerste ervaring is prima bevallen

Zeer snelle levering

Ingrid Massey

Makkelijk te bestellen. Hele mooi handdoek, goede kwaliteit. Mooi geborduurd.

Zie hiervoor

Els Visser

Mooie handdoek met opdruk

Sterke punten en/of tips

Hele snelle levering top en product is naar verwachting!

Jaap Warnaar

Prima, bij het niet compleet zijn van de bestelling bij de leverancier werd onmiddellijk telefonisch contact opgenomen

Klantvriendelijk

Mw Boelaarts van den Hil

Een heel snelle levering, de volgende dag de badhanddoeken ontvangen

Sterke punten en/of tips

Dezelfde middag, na het sturen van een mail, direct teruggebeld.
Heel attent.

Jade Lee-A-Leong

De handdoek was veel dunner dan op de foto jammer

Sterke punten en/of tips

Zorg dat de foto’s matchen

Maria Heesakkers

In een woord Top!

Sterke punten en/of tips

Mooie lange handdoek. In deze coronatijd is het wenselijk dat je bij de fysio zelf een grote handdoek meenneemt. Ze heeft mijn handdoek uitvoerig bekeken en gevraagd waar ik die gekocht had. Ze vond... Mooie lange handdoek. In deze coronatijd is het wenselijk dat je bij de fysio zelf een grote handdoek meenneemt. Ze heeft mijn handdoek uitvoerig bekeken en gevraagd waar ik die gekocht had. Ze vond het een prima kwaliteit maar vooral de lengte vond ze uitstekend. En dat vind ik dus ook. Een echte aanrader!