9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Ed van der Hulst

Goede ervaring. Mooi product. Tijdig geleverd met zelfs een klein extraatje. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Sterke punten en/of tips

Track en trace van het pakket was leuk geweest, maar ik weet niet of dat de leveringskosten beïnvloed.

Bianca

Ik was zeer tevreden met de service van handdoek.nl. Sandra is erg behulpzaam en denkt met je mee over het ontwerp.
Erg snelle levering en kwaliteit van de handdoeken is goed!/

Mooie kwaliteit strandlaken, super service (in overleg de borduur samengesteld) en snel geleverd

Sterke punten en/of tips

Zeer prettig geholpen door Sandra!

Roy van den Berg

Ervaring is prima. Site werkt goed en is overzichtelijk.

Sterke punten en/of tips

Na 1 keer wassen op 40 graden zijn de letters van de handdoek deels vervaagd en los getrokken. Zeer slecht!

Snelle levering bij € Geen verzendingskosten bij € 50

Sterke punten en/of tips

Graag alle handdoeken in een net verpakking.

doris kerckhof

Ik ben zeer tevreden over de twee handdoeken en de service. We vonden ze heel mooi en waren tevreden over de kwaliteit. Bedankt

Ik kan niets toevoegen.

Het was niet wat ik verwachte.

Mebius Langhout

Drie geborduurde badhanddoeken besteld en (snel) ontvangen. Mooie handdoeken.

Sterke punten en/of tips

Helaas een (spel-)fout in het borduursel van één van de handdoeken. Dit de dag van ontvangst direct gemeld en de dag daarop had ik een nieuwe in huis. Dat noemik nog eens adequat reageren op een... Helaas een (spel-)fout in het borduursel van één van de handdoeken. Dit de dag van ontvangst direct gemeld en de dag daarop had ik een nieuwe in huis. Dat noemik nog eens adequat reageren op een klacht!

Vincent

Ik heb de "Velours strandlaken XL" gekocht.
Gebruik de XL strandlaken in de sauna.
Heel fijn dat de maat 1X2.20 is.
Het ligt toch wat fijner in de sauna als je volledig op je...
Ik heb de "Velours strandlaken XL" gekocht.
Gebruik de XL strandlaken in de sauna.
Heel fijn dat de maat 1X2.20 is.
Het ligt toch wat fijner in de sauna als je volledig op je handdoek kunt liggen, op die houten bankjes.

Sterke punten en/of tips

Goede kwaliteit ben er erg blij mee.
Erg snel geleverd

Willeke

Duidelijke site, met een vraag aan de telefoon heel vriendelijk en snel geholpen en snelle verzending.