9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Marleen H

Alles was uitstekend geregeld. Van bestelling tot de levering 2 dagen er na. Direct een orderbevestiging ontvangen. Daarna een bericht dat het pakket gereed stond etc. etc. Alles perfect geregeld.... Alles was uitstekend geregeld. Van bestelling tot de levering 2 dagen er na. Direct een orderbevestiging ontvangen. Daarna een bericht dat het pakket gereed stond etc. etc. Alles perfect geregeld. En niet te vergeten: prachtige handdoeken van uitstekende, dikke kwaliteit (Cawö en Done). Er was een bepaalde soort niet op voorraad, hierover werd direct contact opgenomen met mij. Ik kreeg daarom iets extra's bij de bestelling. Echt een aanrader dit bedrijf en een aanrader qua kwaliteit handdoeken die ze leveren.

Brian van Weijen

Ik twijfel aan de betrouwbaarheid van alle 5 sterren reviews over de basic handdoeken. Deze spreken lovend over de kwaliteit, zelfs "dikke kwaliteit". Ik vond ze juist erg dun en de stiksels waren... Ik twijfel aan de betrouwbaarheid van alle 5 sterren reviews over de basic handdoeken. Deze spreken lovend over de kwaliteit, zelfs "dikke kwaliteit". Ik vond ze juist erg dun en de stiksels waren slecht afgewerkt/los.
Over de service is niets op aan te merken.

D smits

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Zeer plezierige service.

Snelle service, mooi product, goede kwaliteit

Sterke punten en/of tips

Ik heb een handdoek met naam besteld. Ik zou iets meer keuze uit de kleur van de handdoek en verschillende stofjes fijn vinden.

Handdoek is van superkwaliteit. En heel snel geleverd.

Zeer snelle levering

Souadje

Goede service, snelle levering! Ik raad het iedereen aan!

Niets op aan te merken.

T. Blaauw

Via google kwam ik bij de site terecht. Ik zocht extra grote badhanddoeken.
Ik bestelde 2 Hammam handdoeken (100x180cm) kreeg ik ook nog een borduur keuze ! Voor een redelijk bedrag. Via google kwam ik bij de site terecht. Ik zocht extra grote badhanddoeken.
N. ou prachtig toch. Zeer snelle levering. prachtig geworden zeer tevreden!
Pas ná het bestellen ging ik verder ijken op de (uitgebreide) site. Wauw wat uitgebreid! Jammer dat ik te snel was met bestellen, er was nog veel meer keus.

Als je maat m hebt is de handdoek prima, als je maat s hebt zit de klittenband te los en moet je hem zelf verzetten/ strakker zetten