Nou hartstikke leuk ik kende het niet maar door te googelen kwam ik u tegen en het sprak me gelijk aan zeker omdat ik 2 cadeautjes zocht voor nieuwe buren die mij spontaan gingen helpen met de tuin...
Sterke punten en/of tips
Weet u ik heb eigenlijk niets te klagen maar misschien is het een tip ik weet het niet hoor maar als u de handdoeken gelijk in cellofaan zou inpakken is dat gelijk feestelijk. En makkelijk voor de...
Reactie Handdoek.nl:
Bedankt voor je mooie review en de tip 😃.
Mijn ervaring met handdoek.nl is,super wat een service en kwaliteit,wij zijn zeer tevreden,.
Sterke punten en/of tips
Sterk punt is dat wij ervaren hebben dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.
Prettig! snel en correct
Goede service en aftersales. De kleur van de bestelde handdoekenset was niet op voorraad. Hier over werd ik gebeld en is er een andere kleur uitgekozen. Bezorging was prima.
Sterke punten en/of tips
Als een kleur van een artikel niet op voorraad is, dan is het fijn als het zichtbaar is op de site. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Prachtige opdruk handdoek. Mooie kwaliteit. Prima service. Snel contact over enkele tekens meer ivm een datum toevoeging. Het geheel is prachtig! (Dag na bestellen al in huis)
Sterke punten en/of tips
Bedrijf denken op verzoek mee.
Prima product en dienstverlening!
Geborduurde Hammam doek xxl besteld
Super snelle levering
Sterke punten en/of tips
Bij het begin van het telefonisch contact weten ze al wie je bent en hebben ze al de historie bij de hand. De bestelling is dus ook zo geregeld
Super!