9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Perfect! Goed geholpen, klantvriendelijk en behulpzaam.

Kathy van Lelieveld

Nou hartstikke leuk ik kende het niet maar door te googelen kwam ik u tegen en het sprak me gelijk aan zeker omdat ik 2 cadeautjes zocht voor nieuwe buren die mij spontaan gingen helpen met de tuin... Nou hartstikke leuk ik kende het niet maar door te googelen kwam ik u tegen en het sprak me gelijk aan zeker omdat ik 2 cadeautjes zocht voor nieuwe buren die mij spontaan gingen helpen met de tuin omdat ik al na een ongeval al 1 1/2 jaar revalideer en die mensen waren zo spontaan net terug van vakantie en dan zo verschrikkelijk aardig willen er ook niks voor hebben en toen ontdekte ik de handdoeken en nog wel met borduren de andere dag al klaar echt super en het is een cadeautje wat altijd wel van pas komt.
Ik ga er vandaag weer eentje bestellen voor een kennis die ook nooit wat wil want hij heeft mijn tv en TOM TOM geïnstalleerd. Ik ben dus gelijk een hele fan geworden.
Met vriendelijke groeten.

Sterke punten en/of tips

Weet u ik heb eigenlijk niets te klagen maar misschien is het een tip ik weet het niet hoor maar als u de handdoeken gelijk in cellofaan zou inpakken is dat gelijk feestelijk. En makkelijk voor de... Weet u ik heb eigenlijk niets te klagen maar misschien is het een tip ik weet het niet hoor maar als u de handdoeken gelijk in cellofaan zou inpakken is dat gelijk feestelijk. En makkelijk voor de klant zoals nu voor mij omdat ik nog niet mobiel ben moet
ik alles vragen als ik inpakspullen daarvoor moet hebben. En ik vind een cellofaan eromheen echt feestelijk.
Maar het is maar een suggestie hoor.

Reactie Handdoek.nl:

Bedankt voor je mooie review en de tip 😃.

P.C.Verkade

Mijn ervaring met handdoek.nl is,super wat een service en kwaliteit,wij zijn zeer tevreden,.

Sterke punten en/of tips

Sterk punt is dat wij ervaren hebben dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

hanneke van der velden

Prettig! snel en correct

Goede service en aftersales. De kleur van de bestelde handdoekenset was niet op voorraad. Hier over werd ik gebeld en is er een andere kleur uitgekozen. Bezorging was prima.

Sterke punten en/of tips

Als een kleur van een artikel niet op voorraad is, dan is het fijn als het zichtbaar is op de site. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

J.C.M Storm

Prachtige opdruk handdoek. Mooie kwaliteit. Prima service. Snel contact over enkele tekens meer ivm een datum toevoeging. Het geheel is prachtig! (Dag na bestellen al in huis)

Sterke punten en/of tips

Bedrijf denken op verzoek mee.

Zoë

Prima product en dienstverlening!

Suus

Geborduurde Hammam doek xxl besteld

Super snelle levering

MVV Maastricht/Perry delvoux

Sterke punten en/of tips

Bij het begin van het telefonisch contact weten ze al wie je bent en hebben ze al de historie bij de hand. De bestelling is dus ook zo geregeld

Paus

Super!