9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

guillaume

Heb mijn sauna handoek ontvangen ,qua materiaal en prijs verhouding.uitstekend evenals de levering.toppie

Joost uit Voorschoten

Prima. Goede communicatie en levering conform afspraak.

Sterke punten en/of tips

Ik zou graag een groter deel van de handdoek willen kunnen laten bedrukken.

Caroline van Wijk

Prachtige kleuren, zeer ruime keus, goede kwaliteit en zeee snelle levering.

Sterke punten en/of tips

Duidelijke overzichtelijke website. Makkelijk te zien hoe de handdoek eruit gaat zien met verschillende kleuren borduring. Tip: ik geef dit graag als verjaardagcadeau, als er geen verzendkosten bij... Duidelijke overzichtelijke website. Makkelijk te zien hoe de handdoek eruit gaat zien met verschillende kleuren borduring. Tip: ik geef dit graag als verjaardagcadeau, als er geen verzendkosten bij 1 handdoek zou zijn, zou ik vaker bestellen.

Philip

Goede snelle servies, ook voor vragen goed bereikbaar

Ik kan geen feedback geven daar het artikel voorlopig uitverkocht is. Geld is teruggestort na plaatsen bestelling. Vroeger reeds deze handdoeken velours gekocht en was er tevreden over.

Marcel

Het was een goed ervari g met de handdoek.nl

Irene Weijers

Sterke punten en/of tips

Ik had bij de ene handdoek hoofdletters gebruikt en bij de andere niet.
Er werd me netjes via de telefoon gevraagd wat ik t liefste had.

Katja Hogenes

Mooie kwaliteit en snelle levering, als kadootje verpakt met leuke extraatjes

Sterke punten en/of tips

Jammer dat je vooraf geen drukproef kan zien, verder alles top

Liza

Zeer prettige ervaring met Handdoek.nl. Website is overzichtelijk, en geeft heel veel keuzes en mogelijkheden. Levertijd van de producten is supersnel en de kwaliteit van de producten is fantastisch.

Sterke punten en/of tips

snelle levering, hoge kwaliteit van de producten, overzichtelijke website met veel mogelijkheden en keuzes