9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Michiel

Makkelijk te bestellen, iets meer keuze zou mooi zijn geweest. Verder niet prijzig.
De bezorging kwam 20 minuten later, ik verwachtte dat ze het pakketje bij de deur afleverde, maar het zat ineens in de brievenbus (wel 20 minuten te laat).

Sterke punten en/of tips

Zie kopje ervoor. En het is overzichtelijk.

Danielle Hamming

Veel keuze, in kleuren en mogelijkheden

Sterke punten en/of tips

het is jammer dat je bij de bestelling niet het daadwerkelijk product qua kleur en tekst te zien krijgt, verder fijne overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk

Hele snelle levering, ziet er top uit!

Overzichtelijke website. Makkelijk gevonden wat ik zocht. Betalen was lastig, kreeg een aantal keer een foutmelding. Uiteindelijk gelukt.

Sterke punten en/of tips

Basic handdoek is van betere kwaliteit dan ik verwacht had.

Wilma de Graaf

Een bestelling gedaan , werd zeer snel geleverd .
Maar 4 handdoeken te weinig, gebeld en werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke dame.
Excuus gemaakt en de volgende dag werden...
Een bestelling gedaan , werd zeer snel geleverd .
Excuus gemaakt en de volgende dag werden ze geleverd . Ook hier schriftelijk weer excuus.
Super hoor, fijne service !

Sterke punten en/of tips

Uiterst vriendelijk te woord gestaan !!!!

Karina Boom

Snel en gemakkelijk besteld en bezorgd.

Mooie kwaliteit

De handdoeken zijn van goede kwaliteit, snelle levering en de letters van jeansstof zien er erg leuk en stoer uit. Het rafeleffect geeft een extra leuk effect aan de handdoek.

Ik wist niet dat het een kleine maat was , ik ben nogal stevig maat 48/50 dus zal ik deze saunahanddoek maar aan mijn kleindochter geven heb ik er nog een vriendelijk gezicht van.

goede kwaliteit

S Vleer

Ziet er erg goed uit. Mooie kwaliteit en uitstraling. Gekocht als cadeau voor onze collega.

Super goed bedrijf. Denkt mee over ideeën. Snelle levering

Meedenkende bedrijf, top