9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Roncken

Twee keer handdoeken besteld bij deze webshop, beide keren goede ervaring mee gehad. Levering is snel, als je contact opneemt heb je snel antwoord. Kortom, een fijne webwinkel

Sterke punten en/of tips

Snel contact als dat nodig is
Goede prijs/kwaliteits verhouding

EV

Snel geleverd, top kwaliteit, goed verpakt.

Zoals het hoort!

Ik heb drie verschillende besteld waarvan twee gedrukt. Op de foto's van de website ziet dit er mooier uit. Een van de handdoeken is met roze letters gedrukt. Daarvan vond ik dat de kleur op de... Ik heb drie verschillende besteld waarvan twee gedrukt. Op de foto's van de website ziet dit er mooier uit. Een van de handdoeken is met roze letters gedrukt. Daarvan vond ik dat de kleur op de website op die van de handdoek leek maar dat blijkt niet zo te zijn, dat is jammer. Uiteindelijk ben ik het meest tevreden over de handdoek met geborduurde naam.

Margriet Van Manen

Ik heb een handdoek besteld om aan iemand cadeau te doen. Het was op korte termijn besteld en er zat nog een feestdag tussen ook! Maar geen enkel probleem hoor, alles is keurig en op tijd bezorgd,... Ik heb een handdoek besteld om aan iemand cadeau te doen. Het was op korte termijn besteld en er zat nog een feestdag tussen ook! Maar geen enkel probleem hoor, alles is keurig en op tijd bezorgd, met duidelijke wasinstructies en een leuk extra presentje. Geweldig!

Sterke punten en/of tips

Heel duidelijke informatie over de producten

Zeer goede ervaring

Sterke punten en/of tips

Snelle bezorging en zeer goede producten.

W. Eikelboom

Duidelijke site om keuze te maken op maat kleur en opschrift van de handdoek. Snelle levering. Handdoeken zagen er prachtig uit. Kortom ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanbevelen.

Sterke punten en/of tips

Snelle levering en prima kwaliteit van de handdoeken.

Monique

Goede kwaliteit, snelle service!

Birgit Vangrunderbeeck

Ik heb 2 keer bij handdoek.nl besteld en ben heel tevreden. Goede kwaliteit, snelle service en goede klantendienst.

Sterke punten en/of tips

Leuke producten van goede kwaliteit.