9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Loonan

Geweldig klantvriendelijk ! Wij hadden met spoed op dezelfde dag een geborduurd cadeau nodig. Was geen probleem we konden het komen afhalen. Echter omdat het bedrijf niet op korte afstand van het NS... Geweldig klantvriendelijk ! Wij hadden met spoed op dezelfde dag een geborduurd cadeau nodig. Was geen probleem we konden het komen afhalen. Echter omdat het bedrijf niet op korte afstand van het NS station ligt ( wij hebben geen auto en zijn afhankelijk van openbaar vervoer) was deveigenares zo super vriendelijk om zelf het cadeau bij het bedrijf op te halen en naar haar huis te brengen wat wél heel dicht bij het NS station ligt. Klantvriendelijker kan ik bijna niet bedenken!!!!

Roxanne Kooring

Super! Mooie Handdoek en super snelle levering. Echt Top!

Sterke punten en/of tips

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Sonja

Ik heb al meerdere keren een handdoek besteld. Er wordt mee gedacht als je kiest voor het graveren van tekst op een handdoek en vragen worden snel beantwoord. Mijn ervaring is een top service en een... Ik heb al meerdere keren een handdoek besteld. Er wordt mee gedacht als je kiest voor het graveren van tekst op een handdoek en vragen worden snel beantwoord. Mijn ervaring is een top service en een snelle levering , echt een aanrader!

Sterke punten en/of tips

Sterke service is persoonlijke aandacht van eigenaars.

Sissi Vonck

Zeer tevreden ! Ziet er mooi uit en hele goede service gekregen . Bedankt hiervoor!

Sterke punten en/of tips

Gastvriendelijk goede hulp gehad van Sandra! En zeer mooie handdoeken laten borduren.

Mooie site.

Sterke punten en/of tips

Snelle en vlotte levering.

Cynthia Botermans

Zeer klantvriendelijk bedrijf en een netjes afgewerkt product.

Sterke punten en/of tips

Er werd telefonisch contact met mij opgenomen op de dag dat ik per e-mail een vraag had gesteld. Dat vind ik positief.

Paula Van Humbeeck

Super in orde! Niets op aan te merken! Kan niet beter!

Edwin Zwier

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Lisa Bulham-van Gelder

Een snelle levering en helemaal naar mijn zin.

Marijke Senciuc

Goede en snelle levering. Heel persoonlijke klantenservice. Kennis van zaken. Binnen een dag reactie op mail en telefonisch contact ook prettig.

Sterke punten en/of tips

Pas op met uitpakken. Als plakstrip op handdoek kleeft gaat de handdoek lussen.