9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Had meegedaan met de facebook actie en dus gewonnen . Super mooie sport handdoek met de naam van mijn zoon geborduurd . Heel netjes gedaan en een snelle sevice. Bedankt nog mijn zoon is er super... Had meegedaan met de facebook actie en dus gewonnen . Super mooie sport handdoek met de naam van mijn zoon geborduurd . Heel netjes gedaan en een snelle sevice. Bedankt nog mijn zoon is er super blij mee.

Leuke duidelijke site. Goede omschrijving

Duidelijk, ruime keuze

Judith

Mooie handdoeken

Arjan Knook

Prima service en goede afspraken

Duidelijke afspraken

Is prima verlopen

zeer snelle levertijd

Jacqueline Visser

Mooi en uitgebreid assortiment.
Hele goede en zware kwaliteit van de handdoeken.

Sterke punten en/of tips

Sterk punt is de kwaliteit en veel keus uit mooie design handdoeken en badlakens.

hellen

Prima, makkelijke website, product goed afgeleverd

Sylvia Hoogenkamp

Goede zachte handoeken

Sterke punten en/of tips

Er zitten geen haakjes aan de handdoeken en washandjes is wel handig voor ophangen.

Snelle levering, naam mooi geborduurd.

Sterke punten en/of tips

Kwaliteit van de handdoek viel wat tegen.

Carla Baijens

Mooie kwaliteit en kleuren.
Maar heel smal jammer

Sterke punten en/of tips

Jammer dat hij zo smal is.

Reactie Handdoek.nl:

Hi Carla dat komt omdat het een sporthanddoek is ;). Deze wordt gebruikt om om je nek te hangen, vandaar dat de handdoek smal is als een soort sjaal. Deze handdoek is ook verkrijgbaar in het formaat... Hi Carla dat komt omdat het een sporthanddoek is ;). Deze wordt gebruikt om om je nek te hangen, vandaar dat de handdoek smal is als een soort sjaal. Deze handdoek is ook verkrijgbaar in het formaat 70x140 cm, https://www.handdoek.nl/badlaken-met-bedrukking-subli.html