9.6/10
Voldoet het product aan uw verwachtingen?

Hertogs

Zeer snelle en correcte service.

zeer snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Leen Smits

Ideale handdoek. Je kan lekker rondlopen zonder dat de handdoek steeds afvalt.

Zeer goed! Duidelijke website, prima service en snelle levering.

Sterke punten en/of tips

Mooie kwaliteit handdoeken, leuk label aan de handdoek die het net even wat leuker maakt.

Stolk

Leuke kleurtjes basishanddoeken! Kwaliteit lijkt goed (nu nog maar 2x gewassen). Prima levering.

Sterke punten en/of tips

Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Tipje: een lusje aan de washandjes maken om ze op te hangen. Verder stond er op de handdoeken dat je ze tot 40 graden kunt wassen, terwijl ik handdoeken altijd op... Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Tipje: een lusje aan de washandjes maken om ze op te hangen. Verder stond er op de handdoeken dat je ze tot 40 graden kunt wassen, terwijl ik handdoeken altijd op 60 was. Als ik naar de stof kijk, denk ik dat 60 ook wel kan.

Anita Pauwels

Ervaring was zeer prettig, leuke overzichtelijke site, bestelling was vlot en makkelijk, en ondersteuning snel en correct, producten werden geleverd in een stevige verpakking en precies zoals... Ervaring was zeer prettig, leuke overzichtelijke site, bestelling was vlot en makkelijk, en ondersteuning snel en correct, producten werden geleverd in een stevige verpakking en precies zoals afgesproken! De handdoeken zijn van goede kwaliteit en het borduursel ook, nu te bekijken hoe alles blijft na intensief gebruik, maar ik verwacht geen problemen.

Sterk: vlotte site, super service en ondersteuning, perfecte levering
Sterk: vlotte site, super service en ondersteuning, perfecte levering
Tip: een kleintje dan, als het mogelijk is bij geborduurde handdoeken . om na keuze van kleuren (handdoek en borduursel) en na ingave tekst, een afbeelding van het afgewerkte product te zien,, hoe groot staat de naam er op, valy in die grootte het lettertype mee? En de combinatie van kleuren valt die ook uit zoals verwacht?

Nans

Ondertussen al 3 bestellingen gedaan. Alle 3 ontzettend snel geleverd en kwaliteit van de handdoeken is prima. Onze dochters slepen ze trots mee naar het zwembad en de zee! Ook al een aantal cadeau... Ondertussen al 3 bestellingen gedaan. Alle 3 ontzettend snel geleverd en kwaliteit van de handdoeken is prima. Onze dochters slepen ze trots mee naar het zwembad en de zee! Ook al een aantal cadeau gegeven en heel gegeerd! Wasvoorschriften worden toegevoegd en vermelding op het waslabel is heel grappig. Tijdens chatsessie een snel, correct en heel vriendelijk antwoord ontvangen!

Sterke punten en/of tips

Tip: Voor kleine kindere bedrukte poncho's in assortiment nemen. Leuk cadeau!

Iris

Goed en snel. We hadden er haast mee en handdoek.nl heeft super gereageerd en er een spoedorder van gemaakt zodat we het kado echt ook op tijd konden geven. top