De klachten zijn niet meer terug ge\komen door het dragen van een spalk die gemaakt is.
M Beerthuizen.
De mofjes welke ik zelf heb aangeschaft zitten comfortabel en knellen niet. Tevens kun je hier wel mee slapen en voelen beter aan wat minder klachten geeft en dus minder problemen veroorzaakt. Heb...De mofjes welke ik zelf heb aangeschaft zitten comfortabel en knellen niet. Tevens kun je hier wel mee slapen en voelen beter aan wat minder klachten geeft en dus minder problemen veroorzaakt. Heb hierom gevraagd maar werd afgeraden omdat niet werden vergoed voor consult. Duidenlijk denk ik.
Willy van Esch
Perfect geholpen
Ze doet het erg goed. Betrokken. En geeft goed uitleg en behandeling. Is rustig en luisterd goed
D.Groenenboom
Wanneer er sprake is van (specifiek) hand- polsletsel met dreigende functiebeperking
Mijn fysiotherapeut wist waar ze het over had. Was deskundig. En een prettig persoon.
Verstand van zaken !!
Begripvol vriendelijk serieus
Duidelijke uitleg over mijn klacht. wat de oorzaak was en wat te doen eraan. duidelijke uitleg over thuis oefeningen. vriendelijk ontvangst en het juiste aantal behandelingen tot dat de klacht...Duidelijke uitleg over mijn klacht. wat de oorzaak was en wat te doen eraan. duidelijke uitleg over thuis oefeningen. vriendelijk ontvangst en het juiste aantal behandelingen tot dat de klacht over was.