Mijn handblessure bleek een schouderblessure te zijn. na 1 goede behandeling geadviseerd om naar een fysio te gaan die gespecialiseerd was in schouders
Deskundig en vriendelijkheid
L. Gielissen
Bertina is buitengewoon deskundig en beschikt over het bijzondere vermogen om maatwerk te bieden door oefeningen aan te passen aan de patiënt. Ze geeft ook de beste adviezen, heeft oog voor details...Bertina is buitengewoon deskundig en beschikt over het bijzondere vermogen om maatwerk te bieden door oefeningen aan te passen aan de patiënt. Ze geeft ook de beste adviezen, heeft oog voor details en aandacht voor samenhangende klachten. Bertina straalt rust en vertrouwen uit en weet dat vertrouwen over te brengen op de patiënt. Ook de onderlinge communicatie ervaar ik als bijzonder aangenaam. Bertina heeft hart voor haar werk en haar patiënten, is behulpzaam bij doorverwijzingen en durft daarbij, als zij dat nodig acht in het belang van haar patiënt, een arts van haar bevindingen te overtuigen. Na minder prettige ervaringen met andere handfysiotherapeuten en zonder zichtbare resultaten ben ik blij en dankbaar uiteindelijk bij Bertina terecht te zijn gekomen. Bertina is een topper die het predicaat van topzorgverlener absoluut toekomt!
Goede persoonlijke behandeling
Gewoon goed
Ze is serieus bezig
Er werd geluisterd naar me waardoor de klacht snel en effect behandelt kon worden.