Kundige mensen, fijne sfeer, je kan er altijd snel terecht.
Zijn kundig in deze specifieke fysio zorg
Deskundigheid, vriendelijkheid
Dirk van Delft
Wanneer iemand met dergelijke klachten op zoek is naar kundige en snelle hulp
Dat ik tips heb gekregen hoe ik mijn handen beter kan gebruiken ivm pijn
Deskundigheid, vooral de vriendelijkheid van de fysiotherapeut
Marijke van Oijen
Ze deed het goed voor mijn zoon, ze nam de tijd en luisterde naar hem en besprak alles met hem zelf. Dat is fijn want dan kan hij het beter begrijpen en thuis oefenen dan wanneer ze tegen mij ofzo...Ze deed het goed voor mijn zoon, ze nam de tijd en luisterde naar hem en besprak alles met hem zelf. Dat is fijn want dan kan hij het beter begrijpen en thuis oefenen dan wanneer ze tegen mij ofzo zou praten. Of niet naar hem zou luisteren. Echt een hele fijne therapeute.
Zeer professionele, persoonlijke en zorgzame behandeling, die me maximaal verder heeft geholpen. Maya Theuns is een pareltje.
De wond was in mijn geval nog niet genezen en toch gaf zij aan dat ik bepaalde handelingen zou moeten uitvoeren. dit heb ik gewijgerd ivm het herstel van mijn verwonding. Mijn afwijzing werdt met...De wond was in mijn geval nog niet genezen en toch gaf zij aan dat ik bepaalde handelingen zou moeten uitvoeren. dit heb ik gewijgerd ivm het herstel van mijn verwonding. Mijn afwijzing werdt met scepsis ontvangen omdat ik toch haar advies zou moeten uitvoeren. Achteraf heb ik gelijk gekregen en duurt mijn herstel nu langer.
Ze heeft goed uitgelegd wat er aan de hand was en tips gegeven en had vertrouwen in haar kundigheid