v.v. DWOW

Het bedrijf is accuraat, bijzonder vriendelijk en denkt mee w.b. de mogelijkheden.

Alles is prima verlopen

Mijn oma is heel blij met haar lift die door een vriendelijke en kundige monteur geplaatst is.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De lift was zeer snel geplaatst, de monteur was vriendelijk en heeft de tijd genomen mijn oma uit te leggen hoe de lift werkte. Ze stapte meteen zelfverzekerd in.

Na zes maanden gebruik in onze roeivereniging KR&ZV Het Spaarne zijn wij niet geheel tevreden over de wijze waarop de traplift is gemonteerd. Met een kleine aanpassing zou de lift veiliger,... Na zes maanden gebruik in onze roeivereniging KR&ZV Het Spaarne zijn wij niet geheel tevreden over de wijze waarop de traplift is gemonteerd. Met een kleine aanpassing zou de lift veiliger, gebruikersvriendelijker en gemakkelijker op te laden zijn.

Er is zorgvuldig gewerkt.

J.W. Niewijk

Bij aanschafgesprek onvoldoende informatie over mogelijkheden via WMO gemeente. Werd ook erg gedwongen om terstond beslissing te nemen in ruil voor 'extra' korting. Niet werd gezegd, dat je €... Bij aanschafgesprek onvoldoende informatie over mogelijkheden via WMO gemeente. Werd ook erg gedwongen om terstond beslissing te nemen in ruil voor 'extra' korting. Niet werd gezegd, dat je € 2.100,- moet betalen bij annulering ook binnen enkele dagen! Wij voelen ons 'verneukt' en zullen deze houding van uw bedrijf ook noemen tegen anderen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De installatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Voldoet geheel aan de verwachtingen,nl.het pijnlijke traplopen vermijden.
Eenvoudige bediening.

vink-paarhuis

(Bewerkt)

Wij zijn niet zo blij, 3 weken gelden ging de rail kapot en de monteur kwam vrij snel, hij heeft een deel van de rail mee genomen voor reparatie, enkele dagen later werden wij gebeld dat de monteur... Wij zijn niet zo blij, 3 weken gelden ging de rail kapot en de monteur kwam vrij snel, hij heeft een deel van de rail mee genomen voor reparatie, enkele dagen later werden wij gebeld dat de monteur onderweg was om de rail terug te plaatsen probleem was dat iemand anders de rail bij ons af zou leveren en dit was niet gedaan. vanaf dat moment begon de ellende ze zijn telefonisch bijna niet te bereiken, we hebben soms wel 15 tot 25 minuten aan de telefoon gezeten voor we iemand te spreken kregen en die verbond ons dan weer door naar iemand anders waardoor de wachttijd weer opnieuw begon. nu hebben we via via te horen gekregen dat over 2 weken eindelijk de rail word terug geplaatst. 5 weken wachten is echt te lang

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

slechte service, lange wachttijden en veel beloftes die niet nagekomen worden en veel onduidelijkheid over wat er precies gebeuren gaat

Ik vind het geweldig

Alles keurig geregeld

Ik ben erg blij met de traplift. Maar mijn buren klagen over lawaai. Is daar nog iets aan te doen?
Ik vind het vervelend en het neemt mij mijn plezier om hem te gebruiken.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Ik was erg tevreden over de snelle levering.

Reactie Handicare:

Geachte mevrouw,
Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om het probleem te kunnen oplossen.
Handicare Trapliften

S Roubos

Niet geleverd volgens opgave

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Bij verkoop was afgesproken dat de stoel op de tweede verdieping aan de kant zou uitkomen, voor de levering werd er gebeld dat het niet mogelijk was, alleen tot bovenzijde trap (en nog schuin ook)nu... Bij verkoop was afgesproken dat de stoel op de tweede verdieping aan de kant zou uitkomen, voor de levering werd er gebeld dat het niet mogelijk was, alleen tot bovenzijde trap (en nog schuin ook)nu na de montage blijkt dat er niemand langs kan voordat de stoel naar beneden is gezet en dat dat zeer hinderlijk is, ook als de persoon die de lift gebruikt naar het toilet moet eerst de stoel naar boven moet laten komen voor ze naar beneden kunt