W.H. Holtrop

Goed, volledig wat we verwachte.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Nog geen ervaring na de aflevering. Hij doet het gewoon.

Het stoeltje gaat wel zwaar omhoog qverder geen problemen

Bos

Zeer schlecht

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Het is mij zwaar tegengevallen hoe de traplift is geplaatst en na medere keren om een monteur te vragen die je dan ook nog voor leugenar neerzet en als hij er is kan je niet eens op je eigen wc... Het is mij zwaar tegengevallen hoe de traplift is geplaatst en na medere keren om een monteur te vragen die je dan ook nog voor leugenar neerzet en als hij er is kan je niet eens op je eigen wc omdat hij zijn spullen er staan heb er word gezegd dat zij er dierekt zijn als je beld ook dat is nooit zo geweest moest altijd nog wachten op een monteur ja kan er wel een boek over schrijven zelfs mails die je stuurd worden blijkbaar niet gelesen want ze nemen sich nog niet eens de moiete om te antwoorden dus al met al bij mij de zijver 1 en dat zal ook niet beter worden als ik dit had geweten was ik sehr zekker hiervan nooit begonnen en vooral niet bij Handicare

Reactie Handicare:

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij contact met u opgenomen en is er een monteur bij u langs geweest.

Buizen werden geleverd op een tijdstip waar wij niet van op de hoogte waren,na plaatsing binnen een maand problemen met de motor,na een check bleek dat er nieuwe motor in moest,toen kwam monteur om... Buizen werden geleverd op een tijdstip waar wij niet van op de hoogte waren,na plaatsing binnen een maand problemen met de motor,na een check bleek dat er nieuwe motor in moest,toen kwam monteur om motor in te zetten,vroeg waar hij was,maar wij hadden nooit een motor thuis geleverd gekregen,na veel bellen hoe het nou zat,arriveerde eindelijk de motor ,ik moest bellen als hij er was en dan een afspraak maken wanneer monteur zou komen,toen ik belde werd meedegedeeld wanneer monteur zou komen,ik kreeg de indruk dat het een behoorlijke chaos is bij de planning op uw kantoor, en dat e een niet weet wat de ander heeft afgesproken.

helaas niet

Bendax

Correct, snel en plezierig.

Johan Muskens

Ik heb zelf de ervaring van Handicare niet ervaren,omdat ik in het ziekenhuis lag,
Namens mijn vrouw is er goed en netjes gewerkt.

Goede en snelle sevice

M.ligthart

Over het algemeen goed

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Bij het opmeten niet altijd even plezierig

E.W.H. Nicoll

Prima. Werkt naar volle tevredenheid.

j de vogel

In een woord een keurig, netjes, mensvriendelijk bedrijf. Van tevoren goed overleg en telefonisch contact. De monteur ook keurig uitleg wat hij ging doen, en ook uitleg daarna van de lift.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Ontzettend vriendelijk en begripvol, en we hadden storing de volgende dag, toppie de service.

J. MULLER-LECHNER

Vlot geleverd!

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Keurig netjes gewerkt, en goede uitleg.