Perfecte behandeling, en meegedacht met onze wensen. Tevens de goedkoopste aanbieder

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

digitale visualisering van hoe de lift in ons huis

lucie habing-bakker

Goed geholpen en vlug geplaats

Blij dat we een traplift hebben aangeschaft. Meer vrijheid van handelen voor mijn vrouw.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Heel handig .ik ben er erg blij mee

keurig verzorgd

Heel correct en alles helemaal volgens afspraak . Een heel goed werkende traplift langs de spilzijde van de trap waardoor de smalle trap toch goed beloopbaar is gebleven.

Leo D. de Haan

Wij gebruiken de traplift dagelijks. Het lijkt erop dat het geluid toeneemt.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Zeer correcte afhandeling van de opdracht. Wij missen overigens een aftersale controle.

Reactie Handicare:

Naar aanleiding van uw review hebben wij u telefonisch gesproken en een bezoek met de monteur ingepland.

bert hermsen

Tot nu toe zeer tevreden over het gebruik van de traplift ook over het instalern

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

ik vind het onderhouds contract te duur zeker omdat hier al 2 jaar garantie inzit

S.D. Koster

Prima traplift, alleen teleurgesteld in iets wat beloofd was in 2015. n.l. aktie. van computer tablet bij aanmelding van een andere gebruiker voor een traplift. Hetgeen waar ik voor heb gezorgd.... Prima traplift, alleen teleurgesteld in iets wat beloofd was in 2015. n.l. aktie. van computer tablet bij aanmelding van een andere gebruiker voor een traplift. Hetgeen waar ik voor heb gezorgd. Maar toen ik daarvoor had gezorgd, ging het niet door. Hierover ben ik nog steeds erg teleurgesteld en zie af voor verdere meldingen van mensen die ook intresse hebben voor een traplift.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Monteur was deskundig en heeft traplift voor 3 verdiepingen keurig geplaatst en was zeer vriendelijk in zijn omgang jegens ons

f van de Noort

De traplift is vakkundig geinstalleerd.
Zodra er iets te veranderen is of iets niet funtioneel werkt staat na een telefoontje dezelfde of de volgende dag de monteur aan de deur.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De lift kan in termijnen betaald worden zonder rente.
Vlotte afhandeling van de diensten.

W.F.Lichtenauer

Goede voorlichting door vertegenwoordiger, maar 2 foutjes:
Hij had moeten zien dat de stoel eigenlijk niet geschikt is voor mijn vrouw (150 cm)
Hij zei dat in de stoel Lithium Ion accu's...
Goede voorlichting door vertegenwoordiger, maar 2 foutjes:
Hij zei dat in de stoel Lithium Ion accu's gemonteerd werden, er zitten echter 2 lood-gel accu's in.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De montage ging perfect, snel en schoon.