Meijers

Ik ben erg blij met de lift. Het enige kleine bezwaar is, dat het iets meer tijd kost. Ik zou niet meer buiten de lift kunnen, heb hem waarschijnlijk ook precies op tijd aangeschaft. Soms neem ik de... Ik ben erg blij met de lift. Het enige kleine bezwaar is, dat het iets meer tijd kost. Ik zou niet meer buiten de lift kunnen, heb hem waarschijnlijk ook precies op tijd aangeschaft. Soms neem ik de telefoon mee om te voorkomen dat ik hem niet op tijd zou bereiken als ik gebeld zou worden.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Mijn enige ervaring is de installatie. Die verliep perfect en snel.

Snelle afspraak. Direct meten. Snelle levering. Netjes geïnstalleerd.

R.A. van Beek

1. Hele goede vertegenwoordiger, snelle service, gunstige prijs - kwaliteit verhouding.
En, Pa is heel erg tevreden.

Zie punt 1.

A. Jans

Betalen voor 5 jaar onderhoud en service. Traplift aangeschaft in nov. 2013. Verder nog nooit voor onderhoud geweest. ! keer een afspraak gemaakt maar zij zijn niet gekomen. Niet aan te bevelen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Zeer slechte ervaring van de service voor onderhoud. De levering is vrij goed gegaan daarna is het bagger.
Ons advies niet kopen bij dit bedrijf. Lift maakt ook meer herrie dan een ander merk.

Wempe

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

handige tips bij het instaleren

Schoenmakers

Met zowel voorlichting als installatie hebben wij positieve ervaringen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Vanwege een tekorte tijd tussen installatie en frequent gebruik kunnen wij er nog geen oordeel over geven.
Wel dit: de vijfjarige garantie gaat in op de dag van installatie lift, terwijl er ook nog een jaar fabrieksgarantie opzit. Dus uiteindelijk is het geen vijf jaar. Hoe kunt u dat verklaren?

Prima, snel.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Geen bijzonderheden. Reeds eerder is al meegedeeld dat er nog een trapscherm bij ons staat dat op de een of andere
manier mnog moet worden aangebracht.

A.P.Bouwman

Uitstekend. Snelle reactie en service.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Snelheid van reaktie op vragen naar info, offerte, installatie en afterinstallatie service