M vleugels uit Buchten

Wij zijn correct behandeld en dank zij de heer erik plummen een fijne betaal regeling kunnen treffen zodat mijn man al van 2 Juni kan profiteren van de traplift.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

nog maals een fijne ervaring

Conny Huivenaar

Werkt goed

S.de Witte

Er was een moeilijke van het installeren.
De reden van begin werkzaamheden ervaren als niet geheel to the point

Jan Teuns

Het gesprek met de Traplift Adviseur de heer Erik Plummen is perfect verlopen. Een goede voorlichting en uitleg samen met mijn echtgenote. Tijdens de uitleg kwam naar voren dat de Adviseur alle tijd... Het gesprek met de Traplift Adviseur de heer Erik Plummen is perfect verlopen. Een goede voorlichting en uitleg samen met mijn echtgenote. Tijdens de uitleg kwam naar voren dat de Adviseur alle tijd had om alles goed en duidelijk uit te leggen. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Prijs kwaliteit verhouding.
Perfecte montage met uitleg door monteur.

HINDRIK PRUISMAN

HIERBIJ WIL IK VOOROP STELLEN DAT DE MONTEUR DIE DE TRAPLIFT HEEFT GEÏNSTALLEERD ZEER TE PRIJZEN VALT VANWEGE ZIJN VAKKUNDIGHEID.TEVENS MOETS HIJ ZIEN TE MANOEUVREREN TUSSEN DE KLANT ,GEMEENTE EN... HIERBIJ WIL IK VOOROP STELLEN DAT DE MONTEUR DIE DE TRAPLIFT HEEFT GEÏNSTALLEERD ZEER TE PRIJZEN VALT VANWEGE ZIJN VAKKUNDIGHEID.TEVENS MOETS HIJ ZIEN TE MANOEUVREREN TUSSEN DE KLANT ,GEMEENTE EN HET BEDRIJF VOOR WIE HIJ WERKT..ZOWEL DE GEMEENTE ALS WEL HANDICARE HEBBEN ONS NIET KUNNEN OVERTUIGEN DAT ER OP MAAT GEMAAKTE TRAPLIFT IS GEPLAATST.DE STERREN ZIJN VOOR DE MONTEUR!

BOVEN BESCHREVEN!

Zeer matig

de monteur goed
backoffice zeer slecht

de regt

Prettig en corect

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

netjes en schoon werken door de monteur en afspraak nagekomen invenband met snel leveren

Prima, opmeting en installatie goed gedaan! Een opmerking, de lift accu?? Heeft een vreemd luchtje, waar je beetje misselijk van wordt, is dat normaal?

Fam.Mosselman.

Onze ervaring is prima zodat ik jullie heb aanbevolen bij de Fam .Schilder.
Helaas hebben jullie daar een slechte beurt gemaakt zoals jullie bekend moet zijn.
Misschien kunnen jullie...
Onze ervaring is prima zodat ik jullie heb aanbevolen bij de Fam .Schilder.
Misschien kunnen jullie het goed maken door MORGEN de bestelde lift te plaatsen.

fam w h hoogeveen

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

zeer goed erg vriendelijk en duidelijk goede werkers en een goede plaatsing van lift zeer duidelijke uitleg.
de uitbesteding bij meyra wooncare aanpassen deur traaplift slecht.