Prettige contacten, levering van traplift, goede instructies na plaatsing door kundige monteur.
anoniem
Alles positief, zowel de adviseur als de monteur. Alles goed uitgelegd en gedemonstreerd. Alles prima hele verbetering.
anoniem
Zeer tevreden zowel met adviesgesprek en later de montage keurig allemaal afgewerkt.
mevr van de Griend
Geweldig mooi. Makkelijk te bedienen we zijn er Heel blij mee.
In één woord positief
dhr feenstra
Heel goed
KampstrA
(Bewerkt)
Onderhouds beurt van een uur en voorrijkosten 6 km van mijn huis, 260 euro is behoorlijk prijzig. Daar heb je bij andere traplift leveranciers een jaar contract voor. En alleen een beurt traplift...Onderhouds beurt van een uur en voorrijkosten 6 km van mijn huis, 260 euro is behoorlijk prijzig. Daar heb je bij andere traplift leveranciers een jaar contract voor. En alleen een beurt traplift 180 euro. Nee, volgende keer toch naar een ander bedrijf kijken voor een onderhoudsbeurt.
Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?
Ja de onderhoudsbeurten goedkoper maken. Voor mijn cv en auto onderhouds beurtje betaal ik niet eens zoveel.
anoniem
Goeie service en correcte behandeling
J.H. te Morsche
Zeer netjes afgewerkt monteur was heel aardig zeer goede uitleg van de bediening van de lift.