P. Brandse

De 2 mannen waren keurig op tijd en hebben zeer netjes gewerkt en erg vriendelijk.

anoniem

Vanochtend 8 uur begonnen, alles keurig geinstalleerd. Prettige monteurs, volgens planning gegaan, half 1 klaar. Hoop dat dit het begin is van een plezierige toekomst met Handicare.

nee

Monteur die de traplift kwam indstalleren was helemaal top, vakbekwaam en erg vriennelijk. Perfect opgeruimd.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Electromonteur van het andere bedrijf vonden we heel apart, leek net of hij niet echt vakbekwaam was. Had moeite met extra stopcontact maken. Wel heel aardig maar leek onzeker.

mevr de Maag

Fantastisch, bezorging ging perfect/ netjes de monteur was erg aardig en kundig. Top mensen!

A.L. Wienen Weber

De ervaring met zowel de adviseur de monteur hebben we als fijn contact ervaren.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De adviseur zou eigenlijk contact hebben met de monteur en dat is een beetje mis gegaan want de adviseur was er al voordat de monteur er was. Voor de rest zijn we erg tevreden over de gang van zaken.

J.H. van Cruchten

Alles prima gedaan. Uitleg was perfect kon niet beter.

anoniem

Werd mooi geinstalleerd. Kan het zeker aanbevelen aan iedereen die moeilijk te been is!

Winanda van Leest-Hol

De monteur was terug op de afgesproken tijd en aanwezig. Hij hgeeft de traplift vakkundig en snel gemonteerd. Hij heeft ook de instructies uitgebreid besproken. Hulde Robert!

anoniem

Prima. Alles is goed gegaan. Fijn dat er nog een monteur komt om nog iets van de elektriciteit aan te passen.

van Aarts