A.H. Bonnet

Zeer fijne afspraken met de dame van inmeting alswel met de montage monteur.

M Lammers Duinhoven

Het verliep goed. Compliment voor de monteur! Vriendelijk, geduldig en heeft alle rommel meegenomen en alles keurig achter gelaten zijn naam was Robert!

G. van Leuken

Het weghalen en installeren van de lift ging snel, aardige monteurs dus zeer tevreden.

A.F.G. Lautenschlager

Netjes aangelegd alle keurig opgeruimd vriendelijke monteur

M. Pater-Smit

De personen waarmee ik mee te maken heb gehad, gaven op een vriendelijke manier antwoord op alle door mij gestelde vragen, waardoor ik veel vertrouwen in het artikel heb gekregen. De monteur heeft... De personen waarmee ik mee te maken heb gehad, gaven op een vriendelijke manier antwoord op alle door mij gestelde vragen, waardoor ik veel vertrouwen in het artikel heb gekregen. De monteur heeft de werkzaamheden op een zeer nette manier uitgevoerd en heeft daarna op een rustige wijze een duidelijke gebruiksinstructie gegeven.

anoniem

Klantrvriendelijk (zéér). Resultaat PERFECT. Prijs uitstekend. Voorlichting "uit de kunst"! Tevredenheid klant staat voorop!

nee

Adviseur en monteur beiden zeer deskundig en rustig bij de voorbereiding en montage

Joze

Heel fijn alles is super goed uitgelegd door een vriendelijke monteur

Karel van Zanten

Het was heel erg wennen, maar gaat nu goed. Na het bezoek van Fred en een mevrouw van de wmo zijn we zeer tevreden met de tips die we kregen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

nee, Handicare heeft ons goed geholpen

A Bekebrede de Vries

Goed geplaatst deskundig vakwerk