Zeer snel en correct uitgevoerd. Trap + hal schoon achtergelaten
L.G.J. Lemmers
Snelle en prima service monteur
Benjamins
Super goed gedaan, een fijne man, dik tevreden
Bevalt goed.
nee
Het is echt een uitkomst voor mij, nee hij werkt uitstekend.. De monteur heeft netjes werk geleverd. Top.
nee
Echt een hele positieve ervaring!! Het hele proces rondom de traplift verliep eigenlijk vlekkeloos en in goed overleg! Weghalen van de oude lift en plaatsen van nieuwe is echt top verlopen!...Echt een hele positieve ervaring!! Het hele proces rondom de traplift verliep eigenlijk vlekkeloos en in goed overleg! Weghalen van de oude lift en plaatsen van nieuwe is echt top verlopen! Complimenten aan de heren die de nieuwe lift hebben bezorgd, de andere lift hebben verwijderd en de nieuwe hebben geplaatst!
mevr J. Kooistra - de Boer
Zeer goed
H.G. Ruijs
Wij zijn voor 100@ zeer tevreden over de dienstverlening. Er is netjes gewerkt, goede uitleg en gedane testritten, ga zo door!!
Karel van Zanten
Het was heel erg wennen, maar gaat nu goed. Na het bezoek van Fred en een mevrouw van de wmo zijn we zeer tevreden met de tips die we kregen.