W.A.M. van der Heijder - Aben

Ik had nog nooit van Handicare gehoord maar na ruim 22 jaar een andere traplift gehad te hebben, ben ik hier erg blij mee!

Buwalda

Vriendelijk en goed

mevr van Hal

Nou hier heeft hij netjes gedaan, zeer tevreden!

M. Karatas

Heel goed

R.P.J. van Lierop

Zeer tevreden over dhr. van den Heuvel, zeer correct en duidelijke uitleg gegeven over de traplift.

Zwany Mulder

De traplift is vrijdag 12 maart 2021 geinstalleerd. Dat is fantastisch kundig en snel gegaan. Vriendelijke monteur met aandacht voor details en persoonlijke voorkeur en goede uitleg. Ik ben er erg... De traplift is vrijdag 12 maart 2021 geinstalleerd. Dat is fantastisch kundig en snel gegaan. Vriendelijke monteur met aandacht voor details en persoonlijke voorkeur en goede uitleg. Ik ben er erg blij mee, maar ook belangrijk is het eerste contact geweest met adviseur Dhr. Rene Koenis. Hij heeft zeer goed en overtuigd uitgelegd hoe en wat deze traplift betekent. Ik waardeer de persoonlijke benadering.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

nee, alles klopte en is gegaan zoals afgesproken. Ook communicatie via telefoon is duidelijk en klantvriendelijk. Het eindresultaat is prachtig!

L. Engbers de Bruin

Ik vind het geweldig, niet meer op handen en voeten naar boven

anoniem

Monteur Robert was vriendelijk en beleefd. Uitleg goed. Zelfs voor mij herhaling. Keurig gemonteerd. Opruimen verpakkingsmateriaal, zelfs gestofzuigd! Schoonfamilie van dochter in Limburg hebben... Monteur Robert was vriendelijk en beleefd. Uitleg goed. Zelfs voor mij herhaling. Keurig gemonteerd. Opruimen verpakkingsmateriaal, zelfs gestofzuigd! Schoonfamilie van dochter in Limburg hebben door mij ook een traplift aangeschaft! Ik ben erg blij met dit product!

mevr. Hiemstra Brouwer

anoniem

Werkt prima. Zijn zeer tevreden.