dhr J Ellens 9/10 23-11-2020 Al uw bewoordingen zijn nagekomen. Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
Smits 9/10 23-11-2020 Prima uitleg; netjes gemonteerd en achtergelaten Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
R de Roode - Winkels 9/10 23-11-2020 1) kreeg goed advies van mw T Guyendijk. 2) Goede communicatie (ook telefonisch) 3) prettige installateur, goede instructie! Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
Andre en Ineke Westdijk 10/10 23-11-2020 Goede service, mooie traplift goede monteur en gezellig. Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? Wij hebben op het ogenblik geen verbeterpunten ga zo door.
F. th. Alkemade 9/10 23-11-2020 Adviseur - prima. Goede uitleg - vriendelijk. Monteur - ook vriendelijk - netjes gewerkt. Zeer tevreden over beiden. Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
S Dijkman 9/10 23-11-2020 Prima, alleen onderdelen ontbranken dus moesten weer paar dagen wachten voor montage klaar was. Dat was jammer. Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
Anoniem 10/10 16-11-2020 Zeer tevreden over de montage en uitleg van monteur Robert. Snel en duidelijk en vriendelijk. Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? nee
W van den Bosch 9/10 16-11-2020 Ondanks dat de oude traplift niet verwijderd was werd dit direct opgelost en dezelfde dag de nieuwe traplift toch geplaatst Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons? geen