mevr Goddijn

Het installeren ging heel plezierig. Rustige monteur (Robert): vriendelijk en heel netjes. Ruimde ook keurig op na de montage. Hield uitstekend rekening met Corona voorzorg! Een super... Het installeren ging heel plezierig. Rustige monteur (Robert): vriendelijk en heel netjes. Ruimde ook keurig op na de montage. Hield uitstekend rekening met Corona voorzorg! Een super service-gerichte ervaring.

G M Zantman

Wij hebben een goede eravring met Handicare en zijn erg tevreden!

M J Jansen - Stokkelaar

Hele fijne ervaring, door corona was het soms iets lastig (smalle gang). De traplift was snel geinstalleerd, alles is uitgelegd en de monteur heeft alle rommel opgeruimd en zelfs stofgezogen. een... Hele fijne ervaring, door corona was het soms iets lastig (smalle gang). De traplift was snel geinstalleerd, alles is uitgelegd en de monteur heeft alle rommel opgeruimd en zelfs stofgezogen. een 10/10!

Lemke B

Best

F. A. Kroes

Zeer toegewijde monteur. Een onderdeel werkte niet 's avonds alsnog gebracht en geinstalleerd.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Ik heb nog geen rekening ontvangen.

anoniem

De traplift bespaart mij veel energie. Een functionele aanpassing.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Bij het inmeten overleggen hoe ver de traplift boven doorgaat. Bij ons had hij kunnen doordraaien zodat hij op de overloop stopt (en niet voor de trap)

jos bos

(Bewerkt)

Matig tot slecht.
Matig tot slecht.
s morgens om 7.30 uur gebeld, de desbetreffende persoon luistert niet en laat je niet uitspreken, iets wat mij zeeeer kwaad maakte. Vervolgens weer 2x gebeld om de storing a/d traplift door te geven. De monteur komt pas om ongeveer 15.00 uur aanzetten. Ik vind wel dat U wanneer U spreekt van een storingsdienst welke 24/7 bereikbaar is de ook daadwerkelijk in dient tegaan en men niet moet zeggen je moet maar na 08.00 uur maar weer bellen. Ook al m'n afspraken kon ik afzeggen. Een bijkomend geluk was dat ik boven was maar wat als ik naar boven had gemoeten want hier staat wel m'n beademingsmachine, daar ik acute adem-stops heb. Ook is trap lopen voor mij geen optie daar ik rechtzijdig verlamd ben, ik heb de traplift toch niet voor niets ?? Nogmaals ik ben DIEP TELEUR GESTELD.

AANVULLING 21 Okt.;
Dinsdagavond 20 okt. toen ik naar bed toe wilde begaf de traplift het weer nadat vrijdag en maandag er monteurs waren geweest, nu zat ik vast op de lift.
Met brandweer en ambulance personeel ben ik met vele sterke mannen naar beneden gehaald.
De ambulanceman heeft contact met Handicare opgenomen en er werd door Anita van alles ondernomen maar er kon helaas geen storingsmonteur komen aangezien er 2 niet bereikbaar waren en de 3de al aan z'n maximum aantal uren zat, hetgeen voor mij betekende dat ik de nacht zittend in de rolstoel moest doorbrengen.
De beademing aparatuur en zuurstoffles zijn door de ambulanceman naar beneden gehaald en aangesloten.
Ook de ambulance vond het niet kunnen dat er niemand beschikbaar was om dergelijke storingen te verhelpen.
Hedenmorgen is monteur Stefan geweest en de storingsklacht aangehoord en opgelost, er was sprake van een kabelbreuk (hadden de andere monteurs dit niet kunnen vinden?)
De gehele unit is gelijk vervangen.
Anita van Handicare wil ik bij deze danken dat ze alles heeft geprobeerd om nog iemand bij ons te krijgen, iets wat helaas niet eerder kon dan vanmorgen.
Ik vind wel dat dit ook voor u als Handicare een punt van aandacht mag zijn om te denken aan meer storingmonteurs of eventuele steunpunten in de regio's om dringende storingen te kunnen oplossen, want de nacht zittend door te moeten brengen in de rolstoel met alles van dien is geen pretje.
Mijn beoordeling herzie ik dan ook niet vanwege de genoemde punten.

1. clienten laten uitspreken
2. Clienten niet door verwijzen met bel om 08.00 uur maar terug
1. clienten laten uitspreken
2. Clienten niet door verwijzen met bel om 08.00 uur maar terug
3. Als de storingdienst wordt gebeld dezen dan ook binnen een redelijke tijd ter plekke kan zijn, en geen 7 uur laten wachten op 'n monteur.
4. Als U landelijk dekkend wilt zijn dient U ook zodanige storingsdiensten te hebben dat ze er binnen redelijke tijd kunnen zijn

Deze monteur Robert krijgt van ons een dikke 10. Zeer vriendelijk en goede uitleg. Wat een Fantastische monteur! Van deze lopen er niet veel van rond.

anoniem

De monteur is zeer hulpvaardig en oplossingsgericht en vriendelijk.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Het installatiebedrijf die u inschakeld voor het aanleggen van de elektriciteit/ stopcontact heeft niet gereageerd of zijn werk gedaan.