T. Valkmulder

Goed, goed en nog eens goed

Jeannette Wind-Breederveld

De lift werkt uitstekend en is zeer professioneel geplaatst

nee

Op 22.11 j.l. traplift geplaatst door monteur Robert bij mijn dochter. Zeer vriendelijk en vakbekwame monteur, alsmede een uitstekende vertegenwoordiger voor Handicare.

H. Ottens - Ramaker

Wij zijn zeer tevreden

J Lubbers - Boer

Zeer tevreden

n.v.t.

A.E. de Nie

Bij het proberen om een storing te melden 18 minuten in de wachtrij gestaan en bij contact geen afspraak kunnen maken maar werd terug gebeld.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Klanten hun telefoon nummer in laten spreken en terug bellen.

Reactie Handicare:

Goedemorgen mevrouw de Nie,
Goedemorgen mevrouw de Nie,
We vinden het erg vervelend dat u lange tijd in de wacht heeft gestaan. Wij nemen uw review erg serieus en zijn bezig om dit te verbeteren. Zo willen we bijvoorbeeld klanten aan de telefoon gaan informeren over de drukte.
Nogmaals hartelijk dank voor uw review en verbetertip.
Vriendelijke groeten,
Handicare

Verbraeken

Er is in April 2018 een traplift geïnstalleerd bij mij. Wij hebben hier een servicecontract voor vijf jaar bij afgesloten zodat de traplift ieder jaar onderhoud krijgt. Ik ben vanaf april aan het... Er is in April 2018 een traplift geïnstalleerd bij mij. Wij hebben hier een servicecontract voor vijf jaar bij afgesloten zodat de traplift ieder jaar onderhoud krijgt. Ik ben vanaf april aan het bellen of de monteur langs wil komen voor een onderhoudsbeurt. Eerst was er de smoes het is erg druk toen vakantie en eindelijk op 18 oktober 2019 zou de onderhoudsbeurt plaats vinden. Op 17 oktober wordt ik gebeld dat de monteur ziek is en er kan geen nieuwe afspraak gemaakt worden. Ja U woont in Zeeland en dat is ver weg voor ons. Jullie verkopen toch trapliften in Zeeland? Ik heb voor onderhoud betaald maar er komt niemand. Ik hou mijn hart vast als ik een storing heb. Tot op heden een zeer slechte service van handigste. Mevr.M

Zeer snel netjes en goed

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

betere communicatie met betrekking tot de stroom voorziening die zou drie dagen ervoor gedaan worden is niet gebeurd. nu zelf een oplossing gemaakt met de monteur van de trap

JPM van Balkum

Waardeloze service, 2 weken geleden gebeld voor onderdeel te bestellen dan monteur langs te sturen. Vandaag contact opgenomen wanneer bestelde onderdeel kon verwachten. Was nog niet besteld!!?? Hoe... Waardeloze service, 2 weken geleden gebeld voor onderdeel te bestellen dan monteur langs te sturen. Vandaag contact opgenomen wanneer bestelde onderdeel kon verwachten. Was nog niet besteld!!?? Hoe kom ik boven ?? niet voor niks zo'n ding aan de trap hangen!? BEDANKT HANDICARE

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Service verbeteren dat er ook uitgevoerd wordt wat beloofd wordt. Er zijn mensen afhankelijk van jullie !!

JPM van Balkum

Waardeloos