De fysiotherapeut is zeer deskundig, en heeft een grote kennis van de klimsport, waar ik mijn blessure in opgelopen had. Hij wist daardoor mij goed te informeren hoe de blessure tot stand gekomen...De fysiotherapeut is zeer deskundig, en heeft een grote kennis van de klimsport, waar ik mijn blessure in opgelopen had. Hij wist daardoor mij goed te informeren hoe de blessure tot stand gekomen is, en hoe ik hier in de toekomst in mijn sport mee om kan gaan.
Deskundige professional, luisterend en empathisch, behandeling gericht op herstel en passende adviezen voor het vervolg!
Ze was heel rustig en kan goed luisteren. Bij alles waar ik hulp nodig had heeft ze mij geholpen
No nonsense behandeling. Zodra de max van oefening a bereikt is wordt meteen doorgezet op een vervolgstap.
Mijn behandelaar deed zijn werk goed en gaf ook adviezen. Hij was geïnteresseerd en we hadden wel leuke gesprekken.
De therapeut is rustig, vriendelijk en deskundig. De behandeling oogt simpel, maar het resultaat is geweldig.
Erg aardige vrouw die de tijd nam om uit te zoeken wat mijn klachten veroorzaakte en hoe te behandelen. Zelfs toen ik binnenkwam en geen last meer had van de klachten kon ze alsnog een behandeling...Erg aardige vrouw die de tijd nam om uit te zoeken wat mijn klachten veroorzaakte en hoe te behandelen. Zelfs toen ik binnenkwam en geen last meer had van de klachten kon ze alsnog een behandeling geven. Daar was ik positief over verrast, aangezien ik had verwacht dat ze me naar huis zouden sturen met de boodschap 'kom maar terug als je klachten hebt' à la huisarts. Dat was gelukkig niet zo.