Jari Kuipers

De logisch klinkende, goed uitgelegde technieken maakten echt dat ik deze praktijk bij al m'n collega's, vrienden en familie aanbevolen heb.

Ik ben uiterst tevreden

Judith

Er werd goed geluisterd naar wat mijn klachten waren en er werd erg oplossend gewerkt, ook met het oog op de toekomst om klachten te verminderen.

Therapeute was zeer betrokken en empathisch. Zag er eerst erg tegenop om heen te gaan, maar voelde me na binnenkomst al snel op mijn gemak. Heb goede adviezen gekregen, en een stuk zelfverzekerheid... Therapeute was zeer betrokken en empathisch. Zag er eerst erg tegenop om heen te gaan, maar voelde me na binnenkomst al snel op mijn gemak. Heb goede adviezen gekregen, en een stuk zelfverzekerheid terug gekregen. Was namelijk erg onzeker over dat ik mijn vinger verloren ben. Maar ben vol goede moed weer weggekomen. Zeer dankbaar voor.

Jacob

Een zeer deskundige enthousiaste specialist die snel weet wat het probleem is en hier middels ontlastende hulpmiddelen vlot naar genezing toe werkt Bedankt dat ik weer pijnvrij mijn werk als... Een zeer deskundige enthousiaste specialist die snel weet wat het probleem is en hier middels ontlastende hulpmiddelen vlot naar genezing toe werkt Bedankt dat ik weer pijnvrij mijn werk als agrarier kan doen

Zijn deskundigheid en Goeie uitleg over mijn klachten en werkmechanisme van hand.

Was snel duidelijk wat er aan de hand was en direct spalk gemaakt. Efficiënt en doeltreffend.