Anne Geert van der Tuin

Deskundig op het vakgebied. Denkt mee voor verbetering en komt met oplossingen die voor mij erg prettig zijn

Professioneel, vriendelijk, denkt met je mee. Heel positief.

Ik kwam met een triggerfinger. De behandeling was vriendelijk en deskundig. Het heeft me deels heel goed geholpen. Helaas, na een maand of 4 bleek het niet voldoende te zijn. De aanbeveling was om... Ik kwam met een triggerfinger. De behandeling was vriendelijk en deskundig. Het heeft me deels heel goed geholpen. Helaas, na een maand of 4 bleek het niet voldoende te zijn. De aanbeveling was om een cortico steroiden injectie te laten plaatsen bij het SEDN. Helaas geven zij dit niet. Ik probeer het nu eerst zonder, maar merk dat ik toch een keer een injectie zal moeten krijgen vanwege de pijn. Ik hoop dat de huisarts dit zal doen dan. Maar nogmaals: de behandelaar, Harald, was deskundig en vriendelijk.

De brace en oefeningen deden de klachten snel afnemen.

Plezierig in contact, ze denkt met je mee, is geïnteresseerd, verstaat haar vak en heeft humor.
Gaat mee met tempo van de cliënt en stimuleert en remt indien nodig.

Marijke Meinen- de Vries

Mijn fysiotherapeut legde alles goed uit zodat ik goed wist waarom en dat ik de oefeningen moest doen.