De fysiotherapeut nam de tijd voor de behandelingen, rustig en persoonlijk. Deskundig.
Vriendelijk deskundig en luistert goed Denkt goed mee. Eerlijk
Ik had het gevoel dat ik bij iemand was met veel verstand. Binnen 1 uitleg wist ze wat er aan de hand was met mijn vinger en koppelde daar meteen een goede behandeling aan. Heel vakkundig.
Vriendelijk, duidelijk, stelt je op je gemak en heeft me goed geholpen.
Duidelijke hulp en uitleg.
Omdat mijn klachten na behandeling zo goed als verdwenen zijn. Advies meegekregen voor mocht klacht weer terug komen.
Ik vind Elise Karssies een goede therapeute en ook erg vriendelijk. Ik beveel haar zeker aan bij anderen.
Ik zou John absoluurlt aanbevelen omdat het een kundige fysiotherapeut is. Zijn communicatie en voorbeelden vond ik erg duidelijk en de oefeningen/brace hebben goed geholpen. Ik ben nog...Ik zou John absoluurlt aanbevelen omdat het een kundige fysiotherapeut is. Zijn communicatie en voorbeelden vond ik erg duidelijk en de oefeningen/brace hebben goed geholpen. Ik ben nog herstellende, maar ik kan hier goed mee verder.