3 producten gekocht voor de ene kleinzoon van 1 jaar, en onze andere kleinzoon die de 24 Okt 2019 , 2 jaar is geworden. Zoiezo een goed merk, van vroeger uit al, en kom dus zeker terug.3 producten gekocht voor de ene kleinzoon van 1 jaar, en onze andere kleinzoon die de 24 Okt 2019 , 2 jaar is geworden. Zoiezo een goed merk, van vroeger uit al, en kom dus zeker terug. Ons bestelnummer was #700000780 alleen waren er even wat problemen met een review schrijven, dus daarom alsnog. De Sint en kerst komen er ook weer aan, dus vul de schappen maar alvast. M.Vr.Gr. Andreas en Anita Jerphanion-Jansen uit Bakkeveen.
Sabrina
Snelle en nette levering. Leuk cadeautje erbij gekregen. Emails ontvangen zodat je de status van je bestelling weet.
Sabrina
Emails ontvangen over de status bestelling. Snel en netjes geleverd. Leuk cadeautje erbij gekregen.
Primageen
Top
Kelly van Rooy
Snelle levering Goed product Duidelijke communicatie
Vriendelijke medewerker hielp vlot om een probleem op te lossen. Wel vraag ik me door tot 2 keer toe een fout, of DHL wel de goede bezorgservice is om mee samen te werken.
Snelle levering, ruime keus.
Snelle levering en product is exact als op de website
Duidelijke website. Bestelling werd volgende dag bezorgd. Inhoud pakket klopte. Dus een tevreden klant.