Gemakkelijk te bestellen. Fijn dat gegevens werden nagekeken. Ik had daar zelf een fout in gemaakt Dat voorkwam aflevering op een verkeerd adres.
Snelle en accurate levering. Speelgoed zelf voldoet helemaal aan de verwachting.
Henk
Snelle levering, keurig aangekomen en geen verzendkosten.
Dit was de eerste keer dat ik speelgoed heb besteld voor mijn nu eenjarige kleinzoon . Het is me goed bevallen! Geen extra verzendkosten en mooi kleurrijk, handzaam en degelijk speelgoed. Dat...Dit was de eerste keer dat ik speelgoed heb besteld voor mijn nu eenjarige kleinzoon . Het is me goed bevallen! Geen extra verzendkosten en mooi kleurrijk, handzaam en degelijk speelgoed. Dat het van hout is gemaakt vind ik ook aantrekkelijk. Daarnaast vond ik het heel erg leuk dat er een houten sleutelhanger bij in het pakker was gestopt! Dank daarvoor!
Goed 8
1 maal besteld. Heel leuk degelijk speelgoed voor alle leeftijden. Levensduur nog te ondervinden