Het was een heerlijke goed verzorgde lunch. Zeker een aanrader.
Chris
Spannend wat er zou komen, ik vond de hoeveelheid vleeswaren te veel en de zalmsalade was eigenlijk een tonijn surimie salade. Misschien volgende keer beter overleggen Communicatie erg...Spannend wat er zou komen, ik vond de hoeveelheid vleeswaren te veel en de zalmsalade was eigenlijk een tonijn surimie salade. Misschien volgende keer beter overleggen Communicatie erg prettig, verzorging top. Eten heerlijk
ACE Company
Wel ok. Het eten was prima maar de communicatie met het bedrijf ging stroef, we hadden servies besteld en we kregen exact een afgemeten aantal wat in de praktijk niet werkbaar is. Degene die de bbq...Wel ok. Het eten was prima maar de communicatie met het bedrijf ging stroef, we hadden servies besteld en we kregen exact een afgemeten aantal wat in de praktijk niet werkbaar is. Degene die de bbq bediende kwam veel te laat waardoor we veel later gingen eten dan afgesproken.
Fam. van Geldere
Goede communicatie met het bedrijf, werd keurig op tijd bezorgd en klaargezet door 2 aardige mannen. Het eten was gevarieerd, lekker en alles zag er keurig verzorgd uit in mooie schalen. Alleen...Goede communicatie met het bedrijf, werd keurig op tijd bezorgd en klaargezet door 2 aardige mannen. Het eten was gevarieerd, lekker en alles zag er keurig verzorgd uit in mooie schalen. Alleen jammer dat voor het ophalen van het servies op het afgesproken tijdstip niemand kwam. Maar toen ik belde was het alsnog snel geregeld.
HRXcelerate B.V.
Lekker eten en goed eservice
Dick en Maureen
Contact met betreffende cateraar snel gelgd. Bevestiging en factuur van cateraar was niet duidelijk over inhoud bestelling en tijd levering. Maar na telefoontje gerustgesteld en alles op tijd en...Contact met betreffende cateraar snel gelgd. Bevestiging en factuur van cateraar was niet duidelijk over inhoud bestelling en tijd levering. Maar na telefoontje gerustgesteld en alles op tijd en goed verzorgd geleverd.
Van den Berg
Super ervaring! Ik vond het spannend hoe het uiteindelijk verzorgd zou worden, maar qua communicatie, het eten, de hoeveelheid, de naambordjes bij het eten voor eventuele dieetwensen en het ophalen...Super ervaring! Ik vond het spannend hoe het uiteindelijk verzorgd zou worden, maar qua communicatie, het eten, de hoeveelheid, de naambordjes bij het eten voor eventuele dieetwensen en het ophalen van het materiaal was goed in orde!
Francis van Akkeren
Het eten was echt uitstekend en ruim voldoende qua hoeveelheden. De communicatie liet wel te wensen over. Cateraar stond bij het brengen van het eten ruim een uur eerder voor de deur. Over het...Het eten was echt uitstekend en ruim voldoende qua hoeveelheden. De communicatie liet wel te wensen over. Cateraar stond bij het brengen van het eten ruim een uur eerder voor de deur. Over het tijdstip van ophalen zou nog contact zijn maar ze stonden zondagmorgen onverwacht voor de deur om alles weer op te halen.
Joop
Excellent, uitstekend geregeld zowel qua informatie als ook de uitvoering die is gedaan door De Heren Catering Enschede! Top.