Kwaliteit van eten was goed. Echter, wij hebben vies bestek ontvangen. Daarnaast zaten er in de kommen zilvervisjes. Tevens hebben wij 2 haren gevonden in het eten. Deze slechte hygiene zorgde voor...Kwaliteit van eten was goed. Echter, wij hebben vies bestek ontvangen. Daarnaast zaten er in de kommen zilvervisjes. Tevens hebben wij 2 haren gevonden in het eten. Deze slechte hygiene zorgde voor een verminderde eetlust en plezier bij de gasten.
Lucie
Hapjes aan huis besteed alles uit aan anderen. Sommige bedrijven zijn meer dan 200km+ verder weg... Op de dag zelf bvb werd mijn BBQ "vergeten" en ze moesten naleveren, dat duurde meer dan 3 uur...Hapjes aan huis besteed alles uit aan anderen. Sommige bedrijven zijn meer dan 200km+ verder weg... Op de dag zelf bvb werd mijn BBQ "vergeten" en ze moesten naleveren, dat duurde meer dan 3 uur omdat ze zo ver weg zaten - veel te laat. Het eten zelf was ok. De diversen facturen die kwamen (niet eentje voor alles omdat het dus niet een bedrijf is...) moest ik ook terug sturen / over bellen omdat ze verkeerde prijzen berekenden. Zou hier niet nog een keer bestellen.
Charlotte Dupuij
Goede catering, snel en makkelijk geregeld, lekkere hapjes, helaas 1 bakje met rotte tomaatjes ertussen ontvangen. Buiten dat, top!
Maison Suku
Goede service en lekker eten!
G.Kroeze
Prima pakjet en evengoede service
Rien Strootman
Uitstekende kwaliteit, prima volgens gemaakte afspraken. Genoten!
Rump
Perfect
Rene Langeslag
Prima verzorgd en lekker
Carla Goudswaard
Een geweldige ervaring! Super lekker gegeten. Alle afspraken zijn keurig op tijd geleverd. Complimenten voor Jason die ons heeft bediend.