Gerrit-Jan van Herwaarden

Heel goed en klantvriendelijk bedrijf. Zeer professioneel en vooral, erg lekker eten. Wij hadden een spaans tapasbuffet voor meer dan 70 mensen dat perfect was verzorgd. Keurig afspraken nakomen en... Heel goed en klantvriendelijk bedrijf. Zeer professioneel en vooral, erg lekker eten. Wij hadden een spaans tapasbuffet voor meer dan 70 mensen dat perfect was verzorgd. Keurig afspraken nakomen en tijdig even contact opnemen zijn zaken die Hapjes aan Huis erg aanbevelenswaardig maken.

Roel Theunissen

Erg prettige en zeer complete verzorging voor ons buffet voor 15 personen. Ruim voldoende en op goede temperatuur verzorgde catering! Er is rekening gehouden met allergie en communicatie verliep erg... Erg prettige en zeer complete verzorging voor ons buffet voor 15 personen. Ruim voldoende en op goede temperatuur verzorgde catering! Er is rekening gehouden met allergie en communicatie verliep erg prettig. Zeker voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden!

Basisschool

Fijne levering. Alles wordt netjes klaargezet.
Eten is ontzettend lekker en ruim genoeg voor alle gasten.
Fijne levering. Alles wordt netjes klaargezet.
Eten is ontzettend lekker en ruim genoeg voor alle gasten.
Handig voor de volgende keer om kaartje te hebben wat er in de bakken zit. Zo kunnen mensen met allergieën of vegetarisch zien wat het is.

Elly

Geweldige ervaring. Levering perfect, etenzag er tip top uit. Het knoflook en tomaten stokbrood moest nog even in de oven en dat was een minpuntje want die was er niet op locatie. Sta je met 4... Geweldige ervaring. Levering perfect, etenzag er tip top uit. Het knoflook en tomaten stokbrood moest nog even in de oven en dat was een minpuntje want die was er niet op locatie. Sta je met 4 broden....... En zo hebben we het ook niet gezien op de site. Daar staat een keurig gesneden en ingepakt brood.

Brigitta

De borrelplank hapjes waren een schoot in de roos. Ze waren heerlijk.
Een klein min puntje: de stellage mag een beetje verf gebruiken

Muziekvereniging EMM-Advendo

Heel erg prettig, niks is teveel. Fijn contact en alles goed geregeld!

Marion Blokzijl

Prima bedrijf. Prettige samenwerking en fantastische catering. Wel veel mailcommunicatie om bestelling en factuur te voltooien

Astrum College

Fantastisch!